Ukraine Today починає кабельне мовлення у Великій Британії

Ukraine Today починає кабельне мовлення у Великій Британії

25 Вересня 2015
1493
25 Вересня 2015
17:08

Ukraine Today починає кабельне мовлення у Великій Британії

1493
Ukraine Today починає кабельне мовлення у Великій Британії
Ukraine Today починає кабельне мовлення у Великій Британії

Телеканал іномовлення Ukraine Today, що входить до групи «1+1 медіа», відтепер доступний для 2 млн домогосподарств у Великій Британії. Ukraine Today починає цілодобове мовлення у мережі Virgin TiVo, європейська категорія додатку Worldbox, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Велика Британія завжди була однією з пріоритетних для нас країн, і ми довго працювали над запуском Ukraine Today у Virgin Media, - каже генеральний продюсер Ukraine Today: Тетяна Пушнова. - Для нас це велика перемога, адже провайдер надзвичайно вимогливий до контенту, технічних параметрів, та дуже вибірковий до тих каналів, котрі пропонує своїм глядачам. Але тепер ми впевнені, що понад 2 мільйона британських сімей побачать, що насправді відбувається в Україні».

 

Нагадаємо, що цього року Ukraine Today став доступним до перегляду у кабельних мережах Німеччини, Нідерландів, Бельгії та Іспанії. За даними прес-служби Ukraine Today, європейська аудиторія телеканалу в кабельних мережах наразі складає понад 15 млн домогосподарств, без урахування покриття супутника HotBird, котре складає понад 30 млн домогосподарств.

 

Також у липні Ukraine Today запустився в американській кабельній мережі MHz Networks (2 млн абонентів) у Вашингтоні, США.

 

Ukraine Today - мультиплатформний проект для міжнародної аудиторії, презентований у серпні 2014 року, який веде цілодобове інформаційне мовлення англійською мовою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1493
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду