Ukraine Today починає мовлення в Нідерландах і Бельгії

Ukraine Today починає мовлення в Нідерландах і Бельгії

11 Червня 2015
1513
11 Червня 2015
15:15

Ukraine Today починає мовлення в Нідерландах і Бельгії

1513
Ukraine Today починає мовлення в Нідерландах і Бельгії
Ukraine Today починає мовлення в Нідерландах і Бельгії

В червні телеканал іномовлення Ukraine Today, що входить до групи «1+1 медіа», запускається відразу в двох європейських країнах - Нідерландах і Бельгії. Про це повідомляє прес-служба медіа групи.

 

З 2 червня Ukraine Today доступний в мережі оператора із Нідерландів CanalDigital. 11 червня Ukraine Today зможуть побачити передплатники бельгійських мереж TV Vlaanderen і TeleSat. Ці супутникові оператори входять до групи M7 Group SA, європейського лідера супутникового мовлення і мають близько 1,5 млн. абонентів.

 

Крім того, протягом місяця канал Ukraine Today з'явиться в Австрії.

 

Як зазначає прес-служба, Ukraine Today - перший український англомовний ресурс, що подає новини з регіону в режимі 24/7.

 

Нагадаємо, з 4 травня український англомовний новинний телеканал Ukraine Today (група «1+1 медіа») розширив кабельне покриття у Європі запуском у Німеччині. Ukraine Today доступний у основному кабельному пакеті провідного провайдера Німеччини Unitymedia, що є власністю Liberty Global.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1513
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду