detector.media
02.10.2015 14:19
Ukraine Today запустив ток-шоу про події в Україні та Східній Європі
Ukraine Today запустив ток-шоу про події в Україні та Східній Європі

Телеканал іномовлення Ukraine Today, що входить до групи «1+1 медіа», запустив ток-шоу ViewPoint, присвячене поточним подіям в Україні та Східній Європі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нове англомовне щоденне ток-шоу ViewPoint стартувало в ефірі Ukraine Today 28 вересня. За форматом - це динамічна розмова тет-а-тет журналіста з гостем. Стартова тривалість - 10 хвилин, у майбутньому планується збільшити хронометраж удвічі. До участі у ViewPoint запрошуються українські та закордонні експерти, представники бізнесу, урядовці, знаменитості.

 

Тематика розмов - експертна оцінка актуальних процесів і подій в Україні, регіоні Центрально-Східної Європи, міжнародних подій, які впливають на регіон.

 

Ток-шоу ведуть Володимир Сологуб і Тамара Розован.

 

Гостем першого випуску став Дмитро Кулеба, посол з особливих доручень Міністерства закордонних справ України.

 

«Я неймовірно рада тій рішучості, з якою наші журналісти Володимир Сологуб і Тамара Розован підійшли до участі в цьому проекті, - каже генеральній продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова. - Ще рік тому мені важко було уявити їх у такій ролі, але сьогодні це вже сформовані і цікаві співрозмовники, готові глибоко і вдумливо аналізувати події разом з експертами та гостями ViewPoint. На загал, наша нова програма - це внесок у спільну справу пошуку Україною свого унікального місця у глобальному світі».

 

Нагадаємо, Ukraine Today - мультиплатформний телеканал для міжнародної аудиторії, презентований у серпні 2014 року, який веде цілодобове інформаційне мовлення англійською мовою.

 

Канал мовить із супутника HotBird, а також у кабельних мережах Німеччини, Нідерландів, Бельгії, Іспанії та Великої Британії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY