Японія придбала для адаптації формат серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua

Японія придбала для адаптації формат серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua

1 Жовтня 2015
3040
1 Жовтня 2015
15:44

Японія придбала для адаптації формат серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua

3040
Японія придбала для адаптації формат серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua
Японія придбала для адаптації формат серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua

Найбільший японський телеканал NHK і Film.ua Group уклали угоду про придбання права на адаптацію серіалу «Нюхач» в Японії. Планується, що японська версія серіалу вийде на телеекрани в 2016 році, повідомляє прес-служба Film.ua.

 

Представники компанії Empathy Machines Inc. Ханс Каноза і Еш Нукуї виступили посередниками при укладанні угоди з Film.ua Group. Продюсерами японської версії серіалу стануть Ханс Каноза, Еш Нукуї, а також Джон Бака (Artificial Intelligence Entertainment) і Ян Фішер-Романовський (Fish/Corb Films).

 

Прем'єра української версії серіалу в Японії відбулася наприкінці липня 2015 року. Історія детектива з феноменальним нюхом показала прекрасні результати.

 

«"Нюхач" - захоплюючий детективний серіал, і справа не тільки в оригінальній ідеї про людину, що володіє екстраординарним нюхом, але й у правильній іронії, і в добре продуманому сюжеті. Його достоїнства як телевізійної драми очевидні. Ми впевнені, що «Нюхач» ще більше сподобається японської аудиторії, якщо ми додамо в нього реалій, зрозумілих нашому глядачеві. Це перший випадок, коли канал NHK береться за адаптацію зарубіжного драматичного серіалу, раніше адаптувалися тільки розважальні програми та вікторини. Крім того, це буде перша адаптація "Нюхача" в Азії. І за допомогою японської версії ми плануємо поширити успіх серіалу на всій території цього регіону. Беручи новий виклик, ми хочемо отримати більше можливостей для участі в міжнародному ринку», - сказав Ацуши Очи, головний продюсер департаменту Драматичних програм каналу NHK.

 

«Інтерес до нашого серіалу, проявлений настільки великою і всесвітньо відомою компанією як NHK, велика честь для нас, - сказав генеральний продюсер Film.ua Group  Віктор Мирський. - Це знакова подія не лише для Film.ua, а й для всієї телевізійної індустрії України. Ми щиро віримо в успіх "Нюхача" в Японії!».

 

Раніше формат серіалу «Нюхач» було продано до Франції.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», прем'єра детективного міні-серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua у 2013 році відбулася в Україні на каналі ICTV, а також у Білорусі, Ізраїлі, Казахстані, країнах Балтії та Росії. Права на трансляцію «Нюхача» було продано в БолгаріюЕстоніюФранцію, станом на жовтень минулого року - загалом в 11 країн.

 

Нагадаємо,  в осінньому телесезоні 2015 року канал ICTV анонсував сім нових проектів українського виробництва у жанрі детективу - серед них серіал «Нюхач-2» виробництва Film.ua.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3040
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду