У новому сезоні ICTV покаже «Нюхача-2», ще чотири нових українських серіали і реаліті-детектив

У новому сезоні ICTV покаже «Нюхача-2», ще чотири нових українських серіали і реаліті-детектив

10 Червня 2015
6263
10 Червня 2015
13:01

У новому сезоні ICTV покаже «Нюхача-2», ще чотири нових українських серіали і реаліті-детектив

6263
У новому сезоні ICTV покаже «Нюхача-2», ще чотири нових українських серіали і реаліті-детектив
У новому сезоні ICTV покаже «Нюхача-2», ще чотири нових українських серіали і реаліті-детектив

В осінньому телесезоні канал ICTV покаже сім нових проектів українського виробництва у жанрі детективу - шість серіалів та реаліті. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«ICTV розгортає масштабне виробництво власного, українського художнього продукту. Неймовірні сюжети, інтригуючі історії та непередбачені розв'язки - справжній ураган суперпрем'єр для найвибагливіших кіноманів уже восени! При цьому телеканал залишається вірним своїм уподобанням і продовжує радувати поціновувачів детективного жанру», - зазначили в прес-службі.

 

У новому сезоні в ефірі каналу стартує продовження серіалу «Нюхач-2» виробництва української кінокомпанії Film.ua.

 

«Розкрити заплутані злочини герою допомагає незвичайний нюх. Для самого Нюхача його особливий дар іноді обертається особистими проблемами, але для зловмисників - невідворотним покаранням. «Нюхач-2» - нові серії гостросюжетної напруги та голлівудської якості», - повідомили в прес-службі.

 

 

Також наступної осені на ICTV розпочне вихід серіалу «Пес», який знімався у Києві. Виробництвом серіалу займається продакшн PRO-TV.

 

 

«Колись кращий сищик у місті, Макс втратив усе - роботу, дружину, колег ... але знайшов справжнього друга - чотириногого улюбленця. Після серії погонь, бійок і перестрілок Макс і Пес розкривають загадкове вбивство і стають справжніми напарниками. У кожній новій серії Макс і Пес намагаються віднайти злочинця... і з'ясувати, хто з них кращий детектив», - анонсують сюжет проекту на каналі.

 

Героєм ще одного детективного серіалу «Ніконов і Ко» став слідчий з обмеженими можливостями  та унікальними аналітичними здібностями:«Отримавши під час завдання травму хребта, Сергій Ніконов не здається. І, не виходячи з квартири, розслідує справи, на яких начальство поставило хрест».

 

Цей проект - спільна робота студій  Film.ua і MAMAs Film Production.

 

Також в ефірі каналу вийде два серіали про київську міліцію. Перший називатиметься «Володимирська, 15».

 

«Після трагічних подій на Майдані міліція втратила довіру громадян, а тим часом столицю накрила хвиля злочинності. Начальнику Подільського райвідділу, полковнику Безлюдному катастрофічно бракує кваліфікованих кадрів. Він вирішує створити оперативну групу професіоналів-одинаків, на чолі якої стає майор Дикий. Команда талановитих спеціалістів щодня розслідує нові злочини, не підозрюючи, що найнебезпечніший ворог ховається всередині групи», - зазначають у прес-службі.

 

У другому серіалі про роботу правоохоронців «Слідчі» (виробництво MAMAs Film Production) знялися справжні працівники міліції та юристи.

 

 

«Слідчі Дар'я Котаева і Віктор Дорофєєв - як у житті, так і на екрані - справжні профі у своїй галузі. Ідеально доповнюючи один одного, знаходячи приховані докази і майстерно проводячи дізнання, Дар'я і Віктор зі своєю групою не залишають злочинцям шансу вийти сухими з ​​води», - анонсує проект канал.

 

Низку детективних історій продовжить серіал «Відділ 44». «Його герої - не найкращі кулаки, а найкращі уми. І кожен - найкращий у своїй спеціальності. Вони не «менти» - не крадуть, не підкидають докази. Вони справжні сищики - компетентні, чесні, сучасні. Їх девіз - «Спочатку подумай»», - зазначили в прес-службі.

 

Також на ICTV восени стартує проект розслідувань у форматі реаліті-детектив «Патруль Самооборона» і має на меті розповісти про мешканців Києва, які у вільний від основної роботи час підтримують порядок у своєму рідному районі, «коли чиновники в кабінетах та міліція на місцях лише розводять руками, нові герої міста використовують свої методи боротьби з безправ'ям і беззаконням».

 

 

Виробництвом цього проекту займалася компанія MAMAs Film Production.

 

Які продакшни готували для ICTV серіали «Володимирська, 15» і «Відділ 44» прес-служба пообіцяла повідомити «Детектор медіа» трохи згодом.

 

Нагадаємо, прем'єра першого сезону детективного міні-серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua у 2013 році відбулася в Україні на каналі ICTV, а також у Білорусі, Ізраїлі, Казахстані, країнах Балтії та в Росії, де проект узяв найбільшу частку перегляду серед усіх серіалів 2013 року. Головний герой вертикально-горизонтального детективного серіалу «Нюхач» має надзвичайні здібності - надчутливий нюх, через це він здатен розкривати будь-які таємниці та злочини.

 

Права на трансляцію «Нюхача» продано щонайменше в 14 країн. 20 листопада 2014 року в конкурсі International Drama Awards серіал «Нюхач» став одним з фіналістів у категорії «кращий не англомовний серіал».  У травні на Міжнародному кінофестивалі незалежного кіно у Х'юстоні (США) «Нюхач» переміг в категорії «Телевізійний міні-серіал від 3 до 12 епізодів).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6263
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор 29
3242 дн. тому
"Який стосунок серіал "Нюхач" має до України?!" такий самий як і вата що тут народилась, за законом вони українці, так само це гівно - укр. серіяли.
Sparrov
3243 дн. тому
Який стосунок серіал "Нюхач" має до України?! Цеq серіал знятий типу українською (про-російською) компанією для Росії, з сугубо російськими реаліями.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду