detector.media
18.09.2015 18:57
Film.ua почав знімати для каналу «Україна» серіал «Вікно життя» про бебі-бокси (ФОТО)
Film.ua почав знімати для каналу «Україна» серіал «Вікно життя» про бебі-бокси (ФОТО)

Кінокомпанія Film.ua у співпраці з «Медіа Групою Україна» розпочала зйомки мелодраматичного серіалу «Вікно життя». Про це повідомляє сайт Film.ua.

 

Сюжет серіалу розгортається довкола бебі-боксу - місця для анонімної відмови від дитини і передання її під опіку державних органів і служб. Кожен епізод серіалу - історія про порятунок новонародженого, підкинутого до так званого «вікна життя».

 

 

Дія фільму розгортається в дитячому стаціонарі перинатального центру. Герої серіалу - лікарі та медичний персонал дитячої лікарні, які виходжують підкинуту дитину, а також люди, які стають для чужої дитини батьком або матір'ю. Водночас центральним персонажем залишається немовля, довкола якого й розгортаються події. «Сюжетна інтрига кожного епізоду фільму сповнена несподіваними колізіями та поворотами», - йдеться в повідомленні.

 

 

Режисери серіалу - Максим Паперник і Анатолій Григор'єв. У ролях - Катерина Решетникова, Валерія Шкірандо, Костянтин Самоуков, Олександр Мохов, Наталя Васько, Інна Мірошниченко, Софія Письман, Любов Тимошевська, Ігор Портянко та інші.

 

 

Зйомки проходитимуть у Києві до початку січня 2016 року. Прем'єра відбудеться у 2016 році на телеканалі «Україна».

 

 

Нагадаємо, що також кінокомпанія Film.ua знімає для каналу «Україна» 40-серійний українськомовний медичний серіал «Черговий лікар» у жанрі медичної драми.

 

Загалом Film.ua цієї осені має у виробництві 10 серіалів, про що повідомив на скринінгу нових серіалів від учасників ініціативної групи «#Кінокраїна» генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський.

 

Це мелодрами «Забудь і згадай», «Коли минуле попереду» (спільне виробництво з «Інтра-фільм», Росія), «Улюблена вчителька» (спільне виробництво з Pronto Film), «Краса по-радянськи» (робоча назва, спільне виробництво з Pronto Film, анонсувався для каналу «Інтер»), «Вікно життя»; детективи для телеканалу ICTV «Ніконов і Ко» (спільне виробництво з Mama's Production) і «Володимирська, 15», детектив з елементами комедії та містики «Майор і магія» (попередня робоча назва - «Майор і відьма»), українськомовна медична драма «Черговий лікар» для телеканалу «Україна», а також новий чотирисерійний фільм Оксани Байрак.

 

«Детектор медіа»

 

Фото із сайту компанії Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY