Замість Гужви газету «Вести» очолила Омельченко

Замість Гужви газету «Вести» очолила Омельченко

16 Вересня 2015
3273
16 Вересня 2015
11:23

Замість Гужви газету «Вести» очолила Омельченко

3273
Замість Гужви газету «Вести» очолила Омельченко
Замість Гужви газету «Вести» очолила Омельченко

15 вересня головним редактором щоденної газети «Вести» призначена Оксана Омельченко, яка працює у виданні з початку його заснування і з липня виконувала обов'язки головреда видання, змінивши на цій посаді Ігоря Гужву. Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу «Вести Україна».

 

«Ми практично завершили основний етап кадрових призначень в холдингу Вести Україна з урахуванням наших завдань розвитку - якість, творчість, бізнес. Сьогодні ми призначаємо на посаду редактора газети "Вести" Оксану Омельченко. Ми безумовно цінуємо свої кадри і надаємо їм можливість для кар'єрного зростання. Оксана відмінно знає специфіку щоденної газети, адже вона стояла біля витоків створення "Вестей". А професійна журналістика, оригінальний підхід до теми і актуальний погляд на проблему - ті якості, які дозволили їй зайняти цю посаду. Весь колектив холдингу бажає Оксані успіхів, творчого зростання, і нехай її прекрасна усмішка радує нас завжди!», - сказала голова ради директорів медіахолдингу Ольга Семченко.

 

Головний редактор Оксана Омельченко вважає, що сьогодні основне завдання газети «Вести» - зберегти чесність, гостроту і об'єктивність. «Нас читають за гострі репортажі, несподівані провокації, ексклюзивні новини і головне - інформацію, яка дуже важлива людям, але про яку багато ЗМІ зараз боятися писати», - заявила вона.

 

Водночас головред пообіцяла, що буде збільшено кількість корисних матеріалів, у яких редакція допоможе читачам шукати вихід із непростих ситуацій і робити життя яскравішим.

 

Оксана Омельченко 15 років працює у сфері журналістики. Раніше працювала редактором відділів та заступником головного редактора у виданнях «День», «Економічні вісті», «Газета 24», «Сегодня».

 

Нагадаємо, 29 липня стало відомо, що головний редактор газети «Вести» і керівник холдингу «Мультимедіа інвест груп» Ігор Гужва, який називав себе власником газети й холдингу,залишив медіхолдинг «Вести Украина», продавши свою частку, і звільнився з посади головного редактора газети. В офіційній заяві холдингу йдеться, що Ігор Гужва прийняв рішення припинити роботу в «Вести Украина» і продав свою частку корпоративних прав в медіахолдингу. У своєму зверненні до колективу він повідомив, що залишає посаду головного редактора газети «Вести»,  і подякував за спільну роботу.

 

Відповідно до заяви, офіційні права власності на всі активи медіахолдингу, а саме: телеканал UBR, радіостанцію «Вести», щоденну газета «Вести», сайт vest-ukr.com, а також журнал «Вести. Репортер», наразі належать кіпрській компанії Media Holding Vesti Ukraine. Раду директорів холдингу очолила Ольга Семченко, яку «Українська правда» називає екс-прес-секретарем колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка, якому ЗМІ приписують власність медіахолдингу «Вести».  Видання також повідомляє, що «Ольга Семченко створювала "Вести" за гроші Клименка і була негласним "смотрящим" у виданні, яке записали на Гужву і підставних осіб».

 

Версія про те, що Олександр Клименко фінансує холдинг «Вести» була поширена в ЗМІ наприкінці 2014 року. Тоді ж згадувалося, що весь 2014 рік «Вестями» займалася екс-прес-секретар пана Клименка Ольга Семченко.

 

Нагадаємо, на момент створення медіахолдингу Ігоря Гужви у 2013 році холдинг мав назву  «Мультимедіа-інвест груп», а однойменне ТОВ входило в його структуру власності.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Ігоря Гужву підозрюють в ухиленні від сплати податків на суму 17,8 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3273
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Спостережливий
3145 дн. тому
Дивовижне - поруч! Чому в цієї Омельченко ТАКИЙ САМИЙ ВИРАЗ ОБЛИЧЧЯ, як у незабутнього Гужви? Ніби вона тобі дулю тиче...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду