detector.media
16.09.2015 11:23
Замість Гужви газету «Вести» очолила Омельченко
Замість Гужви газету «Вести» очолила Омельченко

15 вересня головним редактором щоденної газети «Вести» призначена Оксана Омельченко, яка працює у виданні з початку його заснування і з липня виконувала обов'язки головреда видання, змінивши на цій посаді Ігоря Гужву. Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу «Вести Україна».

 

«Ми практично завершили основний етап кадрових призначень в холдингу Вести Україна з урахуванням наших завдань розвитку - якість, творчість, бізнес. Сьогодні ми призначаємо на посаду редактора газети "Вести" Оксану Омельченко. Ми безумовно цінуємо свої кадри і надаємо їм можливість для кар'єрного зростання. Оксана відмінно знає специфіку щоденної газети, адже вона стояла біля витоків створення "Вестей". А професійна журналістика, оригінальний підхід до теми і актуальний погляд на проблему - ті якості, які дозволили їй зайняти цю посаду. Весь колектив холдингу бажає Оксані успіхів, творчого зростання, і нехай її прекрасна усмішка радує нас завжди!», - сказала голова ради директорів медіахолдингу Ольга Семченко.

 

Головний редактор Оксана Омельченко вважає, що сьогодні основне завдання газети «Вести» - зберегти чесність, гостроту і об'єктивність. «Нас читають за гострі репортажі, несподівані провокації, ексклюзивні новини і головне - інформацію, яка дуже важлива людям, але про яку багато ЗМІ зараз боятися писати», - заявила вона.

 

Водночас головред пообіцяла, що буде збільшено кількість корисних матеріалів, у яких редакція допоможе читачам шукати вихід із непростих ситуацій і робити життя яскравішим.

 

Оксана Омельченко 15 років працює у сфері журналістики. Раніше працювала редактором відділів та заступником головного редактора у виданнях «День», «Економічні вісті», «Газета 24», «Сегодня».

 

Нагадаємо, 29 липня стало відомо, що головний редактор газети «Вести» і керівник холдингу «Мультимедіа інвест груп» Ігор Гужва, який називав себе власником газети й холдингу,залишив медіхолдинг «Вести Украина», продавши свою частку, і звільнився з посади головного редактора газети. В офіційній заяві холдингу йдеться, що Ігор Гужва прийняв рішення припинити роботу в «Вести Украина» і продав свою частку корпоративних прав в медіахолдингу. У своєму зверненні до колективу він повідомив, що залишає посаду головного редактора газети «Вести»,  і подякував за спільну роботу.

 

Відповідно до заяви, офіційні права власності на всі активи медіахолдингу, а саме: телеканал UBR, радіостанцію «Вести», щоденну газета «Вести», сайт vest-ukr.com, а також журнал «Вести. Репортер», наразі належать кіпрській компанії Media Holding Vesti Ukraine. Раду директорів холдингу очолила Ольга Семченко, яку «Українська правда» називає екс-прес-секретарем колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка, якому ЗМІ приписують власність медіахолдингу «Вести».  Видання також повідомляє, що «Ольга Семченко створювала "Вести" за гроші Клименка і була негласним "смотрящим" у виданні, яке записали на Гужву і підставних осіб».

 

Версія про те, що Олександр Клименко фінансує холдинг «Вести» була поширена в ЗМІ наприкінці 2014 року. Тоді ж згадувалося, що весь 2014 рік «Вестями» займалася екс-прес-секретар пана Клименка Ольга Семченко.

 

Нагадаємо, на момент створення медіахолдингу Ігоря Гужви у 2013 році холдинг мав назву  «Мультимедіа-інвест груп», а однойменне ТОВ входило в його структуру власності.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Ігоря Гужву підозрюють в ухиленні від сплати податків на суму 17,8 млн грн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY