До ювілею фільму «Тіні забутих предків» «Воля» покаже документальну драму про Ларису Кадочникову

До ювілею фільму «Тіні забутих предків» «Воля» покаже документальну драму про Ларису Кадочникову

3 Вересня 2015
2454
3 Вересня 2015
11:22

До ювілею фільму «Тіні забутих предків» «Воля» покаже документальну драму про Ларису Кадочникову

2454
До ювілею фільму «Тіні забутих предків» «Воля» покаже документальну драму про Ларису Кадочникову
До ювілею фільму «Тіні забутих предків» «Воля» покаже документальну драму про Ларису Кадочникову

5 вересня глядачі телеканалу «Воля Cine+ Mix» побачать документальну драму «Лариса Кадочникова. Автопортрет». Про це повідомляє прес-служба компанії «Воля».

 

Стрічка вийде в ефірі о 22.00.

 

Показ приурочено до ювілею прем'єри фільму «Тіні забутих предків» (1964), яка відбулася 50 років тому в київському кінотеатрі «Україна».Фільм режисера Сергія Параджанова, в якому Лариса Кадочникова зіграла головну роль, абоненти каналу побачать в той же день о 20.20.

 

У спільній документальній роботі українського режисера Дмитра Томашпольського і Лариси Кадочникової актриса малює автопортрет з різних епізодів свого життя, насиченого цікавими ролями, картинами й зустрічами з талановитими людьми.

 

«Я рада, що аудиторія телеканалів "Воля Cine+" подивиться цей документальний фільм, при зйомках якого я була щирою. Я розповіла про життя людини, яка присвятила своє життя мистецтву. Про те, як можна стати справжньою актрисою, пройшовши нелегкий шлях, і не перетворитися на жорстку людину, залишатися люблячою людиною, який допомагає творчим особистостям, розуміє і цінує справжнє мистецтво», - сказала народна артистка України Лариса Кадочникова.

 

Фільм розповідає про великий шлях видатної актриси

 

«Лариса Кадочникова - справжній символ українського кіно, і кожна її робота викликає зацікавлення й захоплення. Прем'єра автобіографічної драми про саму виконавицю головної ролі "Тіней" від новатора і експериментатора українського кіно Дмитра Томашпольського відкриє нашим глядачам нову сторінку історії українського кінематографу і підсилить враження від перегляду легендарного фільму», - сказала директор з маркетингу компанії «Воля» Вікторія Цомая.

 

Показ вітчизняних стрічок, у тому числі прем'єрний, за програмою підтримки сучасного вітчизняного кінематографу «Час українського кіно» телеканал «Воля Cine+ Mix»  почав у 2015 році. Заявки на участь у цій програмі можна відправляти на адресу cine.projects@volia.com.

 

Нагадаємо,  4 вересня у Києві відбудеться показ стрічки «Тіні забутих предків» - саме у цей день 50 років тому відбулася прем'єра легендарного фільму Сергія Параджанова. Показ відбудеться в столичному кінотеатрі «Україна».

 

ДТРК «Культура» у рамках відзначення 50-річчя прем'єри фільму Сергія Параджанова «Тіні забутих предків» підготувала низку програм, присвячених фільму та його автору. Стрічка вийде в ефірі каналу 4 вересня о 21.00.

 

Канал НЛО TV відзначить двома показами 50-річчя фільму «Тіні забутих предків».  У неділю, 30 серпня, на каналі відбулася прем'єра фільму «Параджанов». Фільм «Тіні забутих предків», знятий Сергієм Параджановим, покажуть в ефірі телеканалу НЛО TV в п'ятницю, 4 вересня, о 22.45.

 

Державним комітетом телебачення і радіомовлення також вжито заходів для забезпечення широкого висвітлення урочистостей з нагоди 50-річчя прем'єри художнього фільму «Тіні забутих предків» державними телерадіокомпаніями (ТРК). Національна телекомпанія України (НТКУ) та Національна радіокомпанія України (НРКУ) транслюватимуть репортажі з урочистого вечора 4 вересня у кінотеатрі «Україна», де 50 років тому відбулась прем'єра фільму. Обласні державні ТРК висвітлюватимуть урочистості, які пройдуть на регіональному рівні. Зокрема, 4 вересня заплановано одночасний показ відновленої версії стрічки у великих містах України просто неба і в місцевих кінотеатрах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2454
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду