Канал «2+2» розпочинає серію трансляцій матчів Чемпіонату України з футболу

Канал «2+2» розпочинає серію трансляцій матчів Чемпіонату України з футболу

17 Липня 2015
3152
17 Липня 2015
16:18

Канал «2+2» розпочинає серію трансляцій матчів Чемпіонату України з футболу

3152
Канал «2+2» розпочинає серію трансляцій матчів Чемпіонату України з футболу
Канал «2+2» розпочинає серію трансляцій матчів Чемпіонату України з футболу

Сьогодні, 17 липня, о 18.50 на каналі «2+2» розпочнеться пряма трансляція матчу першого туру Чемпіонату України з футболу сезону 2015/2016 між запорізьким «Металургом» та луганською «Зорею». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Цим поєдинком телеканал «2+2» розпочинає серію прямих трансляцій матчів Чемпіонату України. Загалом у сезоні 2015/2016 «2+2» транслюватиме домашні поєдинки, мінімум, шести українських команд: «Дніпро» (Дніпропетровськ), «Динамо» (Київ), «Волинь» (Луцьк), «Карпати» (Львів), «Чорноморець» (Одеса), «Металург» (Запоріжжя).

 

«До кожної трансляції творчий колектив спортивної редакції готуватиме 10-15 хвилинні прев'ю матчів, які розповідатимуть про склади команд, історію їх протистоянь, новини клубів, кращих футболістів, суддів - все те, що дозволить глядачам "2+2" краще орієнтуватися в подіях на полі і отримати максимум задоволення від перегляду якісного футболу. Також, до коментування матчів, крім основного коментатора, плануємо залучати  експертів "Профутболу"», - розповів керівник департаменту спортивних проектів Степан Щербачов.

 

У п'ятницю, 24 липня, на «2+2» відбудеться пряма трансляція матчу 2-го туру Чемпіонату України «Волинь» (Луцьк) - «Шахтар» (Донецьк). Усуботу, 25 липня, канал покаже двобої столичного «Динамо» з донецьким «Олімпіком» та львівських «Карпат» з дніпродзержинською  «Сталлю». У неділю, 26 липня, о 19.15 на «2+2» пряма трансляція матчу «Дніпро» (Дніпропетровськ) - «Чорноморець» (Одеса).

 

Прямі трансляції матчів Чемпіонату України з футболу можна також дивитися на сайті каналу.

 

Нагадаємо, 19 липня о 21.30 на телеканалі «2+2» стартує п'ятий сезон футбольно-аналітичного ток-шоу «Профутбол», у якому глядачі побачать нові рубрики та студію, а також відбудеться збільшення інтерактивних можливостей проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду