detector.media
17.07.2015 16:18
Канал «2+2» розпочинає серію трансляцій матчів Чемпіонату України з футболу
Канал «2+2» розпочинає серію трансляцій матчів Чемпіонату України з футболу

Сьогодні, 17 липня, о 18.50 на каналі «2+2» розпочнеться пряма трансляція матчу першого туру Чемпіонату України з футболу сезону 2015/2016 між запорізьким «Металургом» та луганською «Зорею». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Цим поєдинком телеканал «2+2» розпочинає серію прямих трансляцій матчів Чемпіонату України. Загалом у сезоні 2015/2016 «2+2» транслюватиме домашні поєдинки, мінімум, шести українських команд: «Дніпро» (Дніпропетровськ), «Динамо» (Київ), «Волинь» (Луцьк), «Карпати» (Львів), «Чорноморець» (Одеса), «Металург» (Запоріжжя).

 

«До кожної трансляції творчий колектив спортивної редакції готуватиме 10-15 хвилинні прев'ю матчів, які розповідатимуть про склади команд, історію їх протистоянь, новини клубів, кращих футболістів, суддів - все те, що дозволить глядачам "2+2" краще орієнтуватися в подіях на полі і отримати максимум задоволення від перегляду якісного футболу. Також, до коментування матчів, крім основного коментатора, плануємо залучати  експертів "Профутболу"», - розповів керівник департаменту спортивних проектів Степан Щербачов.

 

У п'ятницю, 24 липня, на «2+2» відбудеться пряма трансляція матчу 2-го туру Чемпіонату України «Волинь» (Луцьк) - «Шахтар» (Донецьк). Усуботу, 25 липня, канал покаже двобої столичного «Динамо» з донецьким «Олімпіком» та львівських «Карпат» з дніпродзержинською  «Сталлю». У неділю, 26 липня, о 19.15 на «2+2» пряма трансляція матчу «Дніпро» (Дніпропетровськ) - «Чорноморець» (Одеса).

 

Прямі трансляції матчів Чемпіонату України з футболу можна також дивитися на сайті каналу.

 

Нагадаємо, 19 липня о 21.30 на телеканалі «2+2» стартує п'ятий сезон футбольно-аналітичного ток-шоу «Профутбол», у якому глядачі побачать нові рубрики та студію, а також відбудеться збільшення інтерактивних можливостей проекту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY