«Профутбол» повернеться в ефір «2+2» 19 липня

«Профутбол» повернеться в ефір «2+2» 19 липня

14 Липня 2015
2828
14 Липня 2015
12:57

«Профутбол» повернеться в ефір «2+2» 19 липня

2828
«Профутбол» повернеться в ефір «2+2» 19 липня
«Профутбол» повернеться в ефір «2+2» 19 липня

19 липня о 21:30 на телеканалі «2+2» стартує п'ятий сезон футбольно-аналітичного ток-шоу «Профутбол», у якому глядачі побачать нові рубрики та студію, а також збільшення інтерактивних можливостей проекту. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, програма виходить в ефір щонеділі в цьому слоті. Її ведуть Ігор Циганик та Олександра Лобода. У серпні проект «Профутбол» святкуватиме п'ятиріччя, з нагоди якого творчий колектив підготував святкові конкурси, розіграші «ювілейних призів», спеціальні ретроспективні рубрики, присвячені історії програми, її першим ведучим, найцікавішим експертам і коментаторам.

 

«Ювілейний сезон ми зустрічаємо кількома новинками як технічними, так і змістовними. Нова студія дозволить зміцнити зворотній зв'язок з глядачами, зробити їхні думки й коментарі невід'ємною складовою кожного випуску. У сюжетах про історію "Профутболу" ми згадаємо найбільш яскраві, гострі, кумедні моменти футбольного життя за останні п'ять років і те, як їх побачили журналісти та експерти нашої програми. Також ми плануємо запросити у студію наших перших ведучих, перших експертів, найбільш відданих програмі глядачів, запропонуємо їм "попрацювати" у прямому ефірі», - поділився планами керівник Департаменту спортивних проектів «1+1 медіа» Степан Щербачов.

 

У першому випуску оновленого «Профутболу» глядачі дізнаються ексклюзивні подробиці трансферної епопеї Євгена Коноплянки, розповідь про нову сторінку кар'єри Анатолія Тимощука, деталі футбольного міжсезоння, аналіз матчів першого туру Чемпіонату України.

 

«Водночас, поруч з усіма новинками, ядро "Профутболу": ексклюзивні матеріали, міцна аналітика, підкріплена зваженими експертними оцінками, нетривіальний погляд на футбольні події в Україні і світі, чітка й зрозуміла структура програми, інтерактивні конкурси, - все те, що дарує нам любов глядачів і стабільно високі рейтинги, залишиться без змін», - наголосив пан Щербачов.

 

Протягом сезону  у студії разом з ведучими працюватимуть відомі футбольні експерти: Олександр Іщенко, Андрій Несмачний, Олег Венглинський, Сергій Кандауров, Едуард Цихмейструк, Ігор Шуховцев та Максим Калиниченко.

 

У прес-службі також повідомили, що до старту нового сезону «Профутболу» телеканал «2+2» підготував серію промо-роликів, у яких відомі особистості вітають проект з п'ятиріччям, та рекламну кампанію в інтернеті.

 

Нагадаємо, у квітні телеканал «2+2» запустив проект спортивних журналістських розслідувань «Гра без правил», яку створює спільно з телеканалом ZIK. У програмі розкриваються тіньові сторони вітчизняного футболу. 15-хвилиний проект без ведучого виходив щонеділі о 23:10, одразу після прямої трансляції футбольно-аналітичного проекту «Профутбол».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2828
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду