detector.media
10.06.2015 13:01
У новому сезоні ICTV покаже «Нюхача-2», ще чотири нових українських серіали і реаліті-детектив
У новому сезоні ICTV покаже «Нюхача-2», ще чотири нових українських серіали і реаліті-детектив

В осінньому телесезоні канал ICTV покаже сім нових проектів українського виробництва у жанрі детективу - шість серіалів та реаліті. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«ICTV розгортає масштабне виробництво власного, українського художнього продукту. Неймовірні сюжети, інтригуючі історії та непередбачені розв'язки - справжній ураган суперпрем'єр для найвибагливіших кіноманів уже восени! При цьому телеканал залишається вірним своїм уподобанням і продовжує радувати поціновувачів детективного жанру», - зазначили в прес-службі.

 

У новому сезоні в ефірі каналу стартує продовження серіалу «Нюхач-2» виробництва української кінокомпанії Film.ua.

 

«Розкрити заплутані злочини герою допомагає незвичайний нюх. Для самого Нюхача його особливий дар іноді обертається особистими проблемами, але для зловмисників - невідворотним покаранням. «Нюхач-2» - нові серії гостросюжетної напруги та голлівудської якості», - повідомили в прес-службі.

 

 

Також наступної осені на ICTV розпочне вихід серіалу «Пес», який знімався у Києві. Виробництвом серіалу займається продакшн PRO-TV.

 

 

«Колись кращий сищик у місті, Макс втратив усе - роботу, дружину, колег ... але знайшов справжнього друга - чотириногого улюбленця. Після серії погонь, бійок і перестрілок Макс і Пес розкривають загадкове вбивство і стають справжніми напарниками. У кожній новій серії Макс і Пес намагаються віднайти злочинця... і з'ясувати, хто з них кращий детектив», - анонсують сюжет проекту на каналі.

 

Героєм ще одного детективного серіалу «Ніконов і Ко» став слідчий з обмеженими можливостями  та унікальними аналітичними здібностями:«Отримавши під час завдання травму хребта, Сергій Ніконов не здається. І, не виходячи з квартири, розслідує справи, на яких начальство поставило хрест».

 

Цей проект - спільна робота студій  Film.ua і MAMAs Film Production.

 

Також в ефірі каналу вийде два серіали про київську міліцію. Перший називатиметься «Володимирська, 15».

 

«Після трагічних подій на Майдані міліція втратила довіру громадян, а тим часом столицю накрила хвиля злочинності. Начальнику Подільського райвідділу, полковнику Безлюдному катастрофічно бракує кваліфікованих кадрів. Він вирішує створити оперативну групу професіоналів-одинаків, на чолі якої стає майор Дикий. Команда талановитих спеціалістів щодня розслідує нові злочини, не підозрюючи, що найнебезпечніший ворог ховається всередині групи», - зазначають у прес-службі.

 

У другому серіалі про роботу правоохоронців «Слідчі» (виробництво MAMAs Film Production) знялися справжні працівники міліції та юристи.

 

 

«Слідчі Дар'я Котаева і Віктор Дорофєєв - як у житті, так і на екрані - справжні профі у своїй галузі. Ідеально доповнюючи один одного, знаходячи приховані докази і майстерно проводячи дізнання, Дар'я і Віктор зі своєю групою не залишають злочинцям шансу вийти сухими з ​​води», - анонсує проект канал.

 

Низку детективних історій продовжить серіал «Відділ 44». «Його герої - не найкращі кулаки, а найкращі уми. І кожен - найкращий у своїй спеціальності. Вони не «менти» - не крадуть, не підкидають докази. Вони справжні сищики - компетентні, чесні, сучасні. Їх девіз - «Спочатку подумай»», - зазначили в прес-службі.

 

Також на ICTV восени стартує проект розслідувань у форматі реаліті-детектив «Патруль Самооборона» і має на меті розповісти про мешканців Києва, які у вільний від основної роботи час підтримують порядок у своєму рідному районі, «коли чиновники в кабінетах та міліція на місцях лише розводять руками, нові герої міста використовують свої методи боротьби з безправ'ям і беззаконням».

 

 

Виробництвом цього проекту займалася компанія MAMAs Film Production.

 

Які продакшни готували для ICTV серіали «Володимирська, 15» і «Відділ 44» прес-служба пообіцяла повідомити «Детектор медіа» трохи згодом.

 

Нагадаємо, прем'єра першого сезону детективного міні-серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua у 2013 році відбулася в Україні на каналі ICTV, а також у Білорусі, Ізраїлі, Казахстані, країнах Балтії та в Росії, де проект узяв найбільшу частку перегляду серед усіх серіалів 2013 року. Головний герой вертикально-горизонтального детективного серіалу «Нюхач» має надзвичайні здібності - надчутливий нюх, через це він здатен розкривати будь-які таємниці та злочини.

 

Права на трансляцію «Нюхача» продано щонайменше в 14 країн. 20 листопада 2014 року в конкурсі International Drama Awards серіал «Нюхач» став одним з фіналістів у категорії «кращий не англомовний серіал».  У травні на Міжнародному кінофестивалі незалежного кіно у Х'юстоні (США) «Нюхач» переміг в категорії «Телевізійний міні-серіал від 3 до 12 епізодів).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY