Кінокомпанія Pro TV знімає для ICTV детективний серіал «Пес»

Кінокомпанія Pro TV знімає для ICTV детективний серіал «Пес»

18 Листопада 2014
10147
18 Листопада 2014
11:50

Кінокомпанія Pro TV знімає для ICTV детективний серіал «Пес»

10147
Кінокомпанія Pro TV знімає для ICTV детективний серіал «Пес»
Кінокомпанія Pro TV знімає для ICTV детективний серіал «Пес»

Український продакшн Pro TV на замовлення телеканалу ICTV знімає детективний серіал «Пес». Про це 17 листопада повідомлялося в одному з сюжетів «Фактів» на ICTV.

 

У серіалі «Пес» йдеться про колишнього міліціонера Максима, який разом із собакою, яку він врятував від смерті, розслідує вбивство родича.

 

«Кожна серія - окрема захоплива історія, та всі вони пов'язані однією сюжетною лінією. Герої потраплятимуть у різні незручні й курйозні ситуації. Допомагатимуть головному герою виплутуватися з різних перипетій досвід служби у лавах МВС й чудове почуття гумору», - зазначається у сюжеті «Фактів».

 

Виробники планують зняти 28 серій за півроку і вже навесні 2015 року показати серіал «Пес» глядачам.

 

«Це продукт суто українського виробництва, який створює команда вітчизняних професіоналів», - наголошується в повідомленні телеканалу.

 

В сюжеті зазначається, що головну роль у проекті виконує Микита Панфілов - російський актор театру та кіно, який народився у 1979 році в Москві та відомий глядачу за серіалами «Солодке життя» та «Я повернусь»

 

«Я ніколи не грав колишнього мента-алкоголіка. Він - неординарна людина. Нікому нічого не винен, у нього є собака, схожа на нього характером, яка теж нікому нічого не винна. Мені цікаво зіграти таку людину», - коментує актор.

 

Виконавчим продюсером серіалу «Пес» став Артем Приходько. За його словами, головний герой - жива людина, зі справжніми емоціями. «Він може пожартувати як над собою, так і над іншими і показати людям, що в кожній негативній ситуації можна знайти позитив», - зазначає продюсер.

 

Режисує детективний серіал Микола Каптан. Він розповів, що глядач побачить у цьому проекті «багато спецефектів, погоню, стрибки, вибухи».

 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що  незабаром телегрупа StarLightMedia розпочне зйомки для телеканалу ICTV пілотного епізоду українського ситкому під робочою назвою «Бар» за американським форматом Cheers.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10147
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду