«Еспресо TV» також проведе марафон до Дня пам’яті та примирення

«Еспресо TV» також проведе марафон до Дня пам’яті та примирення

7 Травня 2015
2102
7 Травня 2015
15:54

«Еспресо TV» також проведе марафон до Дня пам’яті та примирення

2102
«Еспресо TV» також проведе марафон до Дня пам’яті та примирення
«Еспресо TV» також проведе марафон до Дня пам’яті та примирення

Телеканал «Еспресо TV» 8 та 9 травня проведе марафон до Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Канал обіцяє показати всі значимі події, які відбуватимуться цими днями в Україні та Європі в режимі реального часу. 

 

«В ефірі телеканалу наживо - офіційні заходи, прямі включення з усіх обласних центрів та найбільших європейських столиць, коментарі провідних експертів, а ввечері - найкращі українські та світові  документальні фільми, присвячені подіям Другої світової війни», - повідомили в прес-службі «Еспресо TV».

 

Нагадаємо, Державний комітет телебачення і радіомовлення рекомендував ЗМІ висвітлювати 70-ті роковини перемоги над нацизмом у Європі в дусі пам'яті та примирення, використовуючи методичні матеріали Українського інституту національної пам'яті, з якими можна ознайомитись на сайті Держкомтелерадіо.

 

Телеканал «Інтер» 9 травня транслюватиме багатогодинний марафон «Наша Перемога», ведучими якого будуть Анастасія Даугуле і Роман Кадемін. Цього ж дня о 12.30 на «Інтері» відбудеться прем'єра спецпроекту власного виробництва «День Перемоги. Повернення». Увечері о 20:30 «Інтер» також покаже святковий концерт власного виробництва «Перемога. Одна на всіх». Промо-команда телеканалу підготувала ролик за мотивами радянського фільму «В бій ідуть одні старі». 9 травня на телеканалі «Інтер» вийде спецвипуск проекту «Чекай на мене» («Жди меня») під назвою «Зустрічі Перемоги».

 

Телеканал ZIK у День пам'яті і примирення, 8 травня, наживо проведе тригодинний телемарафон «Друга світова: від війни до війни», присвячений 70-річчю завершення Другої світової війни на території Європи.

 

В ефірі телеканалу «Україна» 9 травня буде транслюватися спеціальний випуск інформаційної програми «События», приурочений до 70-річчя Перемоги у Другій світовій війні. 

 

З 24 квітня до 11 травня в ефірі телеканалів СТБ, ICTV, М1 та Нового каналу групи StarLightMediaтранслюється соціальний ролик «Ветерани», присвячений Дню пам'яті і перемоги у Другій світовій війні. Крім того канал СТБ випустив в ефір ролик «Щоб пам'ятали». У ньому знялися російський музикант Андрій Макаревич, польський письменник Януш Вишневський і український музикант Святослав Вакарчук. До Днів пам'яті і примирення 8 та 9 травня телеканал ICTV покаже добірку з 4 найкращих стрічок про війну виробництва кіностудії ім. О. Довженка. 5 травня телеканал СТБ запускає спеціальний проект інформаційної програми «Вікна-Новини» - «Непрочитані листи війни». 

 

Телекомпанія «Ера» до дня пам'яті та примирення та дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні почала показувати серію соціальних роликів власного виробництва «Останній день війни».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2102
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду