detector.media
07.05.2015 15:54
«Еспресо TV» також проведе марафон до Дня пам’яті та примирення
«Еспресо TV» також проведе марафон до Дня пам’яті та примирення

Телеканал «Еспресо TV» 8 та 9 травня проведе марафон до Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Канал обіцяє показати всі значимі події, які відбуватимуться цими днями в Україні та Європі в режимі реального часу. 

 

«В ефірі телеканалу наживо - офіційні заходи, прямі включення з усіх обласних центрів та найбільших європейських столиць, коментарі провідних експертів, а ввечері - найкращі українські та світові  документальні фільми, присвячені подіям Другої світової війни», - повідомили в прес-службі «Еспресо TV».

 

Нагадаємо, Державний комітет телебачення і радіомовлення рекомендував ЗМІ висвітлювати 70-ті роковини перемоги над нацизмом у Європі в дусі пам'яті та примирення, використовуючи методичні матеріали Українського інституту національної пам'яті, з якими можна ознайомитись на сайті Держкомтелерадіо.

 

Телеканал «Інтер» 9 травня транслюватиме багатогодинний марафон «Наша Перемога», ведучими якого будуть Анастасія Даугуле і Роман Кадемін. Цього ж дня о 12.30 на «Інтері» відбудеться прем'єра спецпроекту власного виробництва «День Перемоги. Повернення». Увечері о 20:30 «Інтер» також покаже святковий концерт власного виробництва «Перемога. Одна на всіх». Промо-команда телеканалу підготувала ролик за мотивами радянського фільму «В бій ідуть одні старі». 9 травня на телеканалі «Інтер» вийде спецвипуск проекту «Чекай на мене» («Жди меня») під назвою «Зустрічі Перемоги».

 

Телеканал ZIK у День пам'яті і примирення, 8 травня, наживо проведе тригодинний телемарафон «Друга світова: від війни до війни», присвячений 70-річчю завершення Другої світової війни на території Європи.

 

В ефірі телеканалу «Україна» 9 травня буде транслюватися спеціальний випуск інформаційної програми «События», приурочений до 70-річчя Перемоги у Другій світовій війні. 

 

З 24 квітня до 11 травня в ефірі телеканалів СТБ, ICTV, М1 та Нового каналу групи StarLightMediaтранслюється соціальний ролик «Ветерани», присвячений Дню пам'яті і перемоги у Другій світовій війні. Крім того канал СТБ випустив в ефір ролик «Щоб пам'ятали». У ньому знялися російський музикант Андрій Макаревич, польський письменник Януш Вишневський і український музикант Святослав Вакарчук. До Днів пам'яті і примирення 8 та 9 травня телеканал ICTV покаже добірку з 4 найкращих стрічок про війну виробництва кіностудії ім. О. Довженка. 5 травня телеканал СТБ запускає спеціальний проект інформаційної програми «Вікна-Новини» - «Непрочитані листи війни». 

 

Телекомпанія «Ера» до дня пам'яті та примирення та дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні почала показувати серію соціальних роликів власного виробництва «Останній день війни».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY