9 травня «Інтер» покаже спецпроект «День Перемоги. Повернення»

9 травня «Інтер» покаже спецпроект «День Перемоги. Повернення»

29 Квітня 2015
2165
29 Квітня 2015
16:47

9 травня «Інтер» покаже спецпроект «День Перемоги. Повернення»

2165
9 травня «Інтер» покаже спецпроект «День Перемоги. Повернення»
9 травня «Інтер» покаже спецпроект «День Перемоги. Повернення»

У суботу, 9 травня, о 12.30 на телеканалі «Інтер» відбудеться прем'єра документального спецпроекту власного виробництва «День Перемоги. Повернення». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Герої фільму - учасники бойових дій та ветерани Другої світової війни. Творці картини спробують відтворити окремі події війни з розповідей їх безпосередніх учасників. Крім того, знімальна група разом з героями документального фільму відправиться в місця їх бойової слави.

 

Один з головних героїв фільму «День Перемоги. Повернення» - Микола Рушковський, народний артист УРСР, актор Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки, ветеран війни, якому в травні цього року виповниться 90 років. Він служив в мінометних військах і паралельно був телефоністом. Через багато років разом зі знімальною групою «Інтера» він знову опинився в Берліні (Німеччина), на вулицях, по яких у 45-му він прокладав телефонні кабелі.

 

«На все життя я запам'ятав слова, які сказав один сліпий льотчик під час свого виступу на післявоєнному мітингу. Він сказав: «Я вітаю всіх учасників бойових дій з вищою нагородою, якої ми всі удостоєні і яка називається життя!» І я з ним згоден. Життя - найголовніше, що у нас є», - сказав Микола Рушковський.

 

Виробництвом стрічки займався «07 продакшн». Автор сценарію Михайло Колесніков,  режисер Олексій Лябах.

 

Нагадаємо, у суботу, 9 травня, телеканал «Інтер» покаже святковий концерт власного виробництва «Перемога. Одна на всіх », присвячений 70-річчю перемоги над нацизмом у Європі у Другій світовій війні. Концерт вийде в ефірі о 20.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2165
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду