Star Media зніме у Києві детективну мелодраму «Особистий інтерес»

Star Media зніме у Києві детективну мелодраму «Особистий інтерес»

30 Грудня 2014
2853
30 Грудня 2014
12:41

Star Media зніме у Києві детективну мелодраму «Особистий інтерес»

2853
Star Media зніме у Києві детективну мелодраму «Особистий інтерес»
Star Media зніме у Києві детективну мелодраму «Особистий інтерес»

Наступного року українсько-російська компанія Star Media здійснюватиме виробництво фільму в жанрі детективної мелодрами «Особистий інтерес». Про це повідомляється на сайті компанії.

 

У стрічці йтиметься про втікачку із в'язниці Тетяну, яка приїжджає в глухе село, де зустрічає Максима і закохується у нього.

 

«І все б добре, якби до Павлівки в пошуках Тетяни не приїхав її колишній наречений Олег. Таня змушена розповісти Максиму всю правду про себе - про те, як вона разом з Олегом здійснила пограбування, як взяла всю вину на себе і як втекла з зони. Максим запевняє кохану, що допоможе їй у всьому розібратися і завжди буде поруч. Але не все так просто, бо Максим не той, за кого себе видає», - йдеться у описі проекту на сайті Star Media.

 

Фільм режисує Анатолій Григор'єв. Автор сценарію - Алла Загородня за ідеєю Антона Стрельцова. Художник-постановник - Михайло Шевченко, оператор-постановник - Олександр Кришталович. Продюсерами стрічки стали Галина Храпко та Влад Ряшин.


В ролях: Галина Безрук, Кирило Жандаров, Олексій Нагрудний, Віктор Кузнєцов, Ірма Вітовська та Валерій Бассель.

 

Зйомки відбуватимуться у Києві.

Нагадаємо, зараз Star Media знімає в Лісабоні серіал «Мата Харі» з голлівудськими зірками. У 2015 році розпочнуться зйомки серіалів «Жереб долі» за сценарієм Ірен Роздобудько та пригодницької драми «Маестро», а також серіалу «Козаки» та ліричної комедії «Погана сусідка».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2853
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду