detector.media
15.04.2015 15:07
На каналі «2+2» розпочинається другий сезон ток-шоу «Хоробрі серця»
На каналі «2+2» розпочинається другий сезон ток-шоу «Хоробрі серця»

Сьогодні, 15 квітня, о 21.30 в ефірі телеканалу «2+2» відбудеться прем'єра нового сезону ток-шоу про війну «Хоробрі серця», яку веде український актор та кінорежисер Ахтем Сеітаблаєв. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма виходитиме в більш ранньому слоті, ніж повідомлялося раніше

 

Тема першого випуску нового сезону програми - «Дебальцеве: урок мужності».

 

«Журналісти та гості в студії спробують розібратися, чому для України був важливим кожен день, який її захисники змогли протриматися в Дебальцевому. Як героїчна стійкість наших солдатів посилила переговорну позицію українського президента на зустрічі в Мінську? Наскільки вірно було сплановано і організовано виведення військ з Дебальцевого? Чому добре укріплений плацдарм залишили, і наші війська ледь не опинилися в котлі?», - анонсує ефір прес-служба.

 

Двогодинні випуски «Хоробрих сердець» на «2+2» виходитимуть щосереди. Творці програми анонсують у новому сезоні більше інформаційно-аналітичних сюжетів, експертних оцінок, розгорнутих дискусій про події на сході України.

 

Нагадаємо, військово-патріотичне ток-шоу «Хоробрі серця»  виробляє Департамент журналістських розслідувань «1+1 медіа» під керівництвом Максима Шиленка. З вересня по грудень 2014 року програма  виходила на каналі «1+1». У січні стало відомо, що ток-шоу переїжджає на «2+2».

 

Пан Шиленко назвав перехід проекту «Хоробрі серця» на «чоловічий» канал холдингу «2+2» «досить символічним». «Він ніби показує, що час лірики минув, починається справжня, жорстка, чоловіча розмова. Влада повинна навчитися розмовляти з суспільством на рівних, говорити правду, а не надсилати «переможні релізи» на тлі тисяч загиблих», - вважає керівник департаменту.

 

Як писала «Детектор медіа», рейтингові показники «Хоробрих сердець» поступово знижувалися. У середньому проект мав частку 8,95% за комерційною аудиторією каналу «18-54, вся Україна», а це нижче середньої частки каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY