Новий сезон скетчкому «Країна У» вийде на ТЕТ у квітні

Новий сезон скетчкому «Країна У» вийде на ТЕТ у квітні

18 Березня 2015
5955
18 Березня 2015
16:57

Новий сезон скетчкому «Країна У» вийде на ТЕТ у квітні

5955
Новий сезон скетчкому «Країна У» вийде на ТЕТ у квітні
Новий сезон скетчкому «Країна У» вийде на ТЕТ у квітні

У квітні на телеканалі ТЕТ стартує  четвертий сезон комедійного шоу «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95» і «Драйв Продакшн». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У нових серіях до складу телевізійної країни увійде курортне місто Бердянськ та з'явиться новий герой - торговець з місцевого ринку на ім′я Микола. «Микола - веселий авантюрист, якому вистачає дару переконання, щоб будь-якому покупцеві "впарити" все, що завгодно», - розповідає автор ідеї та креативний продюсер проекту Андрій Чивурін.

 

Роль бердянського Остапа Бендера виконує учасник дуету «Вечірні метелики» Микола Атанов.

 

Трансформація відбудеться із дніпропетровським дуетом. Цієї весни Олена поїде у відрядження, а Ігор переїде до свого діда - колишнього моряка. В цих епізодах обидві ролі, онука й діда, виконує один актор - Ігор Ласточкін.

 

 

Зміниться життя й інших героїв. Відтепер білявки з Харкова працюватимуть на радіостанції під пильним контролем начальника, роль якого виконує Володимир Борисов. Друзі-одесити переїдуть із затишного двору в не менш затишну комунальну квартиру. Гопники Мішаня та Кабан братимуть штурмом жіночий гуртожиток, а солодка парочка з Тернополя побуває в нічному клубі. Олександра з Макіївки спробує свої сили в репі, київський чиновник діятиме, зважаючи на люстрацію, а трійця з Миколаєва облаштовуватиметься в новому офісі.

 

Нагадаємо, третій сезон комедійного шоу «Країна У» стартував на ТЕТ у серпні минулого року. Прем'єра другого сезону скетчкому виробництва «Студії Квартал 95» і «Драйв Продакшн» відбулась 14 квітня 2014 року. Перший сезон вийшов у жовтні 2013-го.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5955
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду