Третій сезон скетчкому «Країна У» стартує на каналі ТЕТ 25 серпня

Третій сезон скетчкому «Країна У» стартує на каналі ТЕТ 25 серпня

14 Серпня 2014
8503
14 Серпня 2014
12:03

Третій сезон скетчкому «Країна У» стартує на каналі ТЕТ 25 серпня

8503
Третій сезон скетчкому «Країна У» стартує на каналі ТЕТ 25 серпня
Третій сезон скетчкому «Країна У» стартує на каналі ТЕТ 25 серпня

У понеділок, 25 серпня, о 21.00 в ефірі каналу ТЕТ стартує третій сезон комедійного шоу «Країна У». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Творці програми обіцяють включити до гумористичних історій нове місто, показати нові жарти й нове «вбрання» програми.

               

«Досі в "Країні У" не було представлене яскраве, колоритне місто України. Місто вільне. Місто зі своїм діалектом, гумором і особливими мешканцями. Його розпізнаєш безпомилково. Звичайно, мова йде про Одесу», - каже автор ідеї та креативний продюсер проекту Андрій Чивурін.

 

Героями одеських скетчів стала компанія нерозлучних друзів, які виросли в одному дворі. Гриша, Шура та Костя - послідовники Остапа Бендера, веселі приморські авантюристи.  Ролі виконують учасники команди КВН «Одеські манси» Сергій Середа, Григорій Гущин і Олександр Станкевич.

 

У скетчкомі будуть герої-одесити

 

У шоу також залишаться персонажі з Криму - гопники-інтелектуали з Сімферополя Мішаня та Кабан. «На щастя, в телевізійному просторі ніхто не може у нас анексувати локацію. Тому Сімферополь залишився в проекті. Зрештою, чому ми повинні були щось змінювати? На картах світу Крим і надалі є українським. Ми не спекулюємо тим, що відбувається в Україні. Імовірно, хтось чекає від нас цього, імовірно, нам дорікнуть, що ми не реагуємо на дійсність. Але нехай наша "Країна У" буде ідеальною, з точки зору мирного життя», - пояснив Андрій Чивурін.

 

Нагадаємо, прем'єра другого сезону скетчкому «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95» і «Драйв Продакшн» відбулась 14 квітня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8503
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду