detector.media
18.03.2015 16:57
Новий сезон скетчкому «Країна У» вийде на ТЕТ у квітні
Новий сезон скетчкому «Країна У» вийде на ТЕТ у квітні

У квітні на телеканалі ТЕТ стартує  четвертий сезон комедійного шоу «Країна У» виробництва «Студії Квартал 95» і «Драйв Продакшн». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У нових серіях до складу телевізійної країни увійде курортне місто Бердянськ та з'явиться новий герой - торговець з місцевого ринку на ім′я Микола. «Микола - веселий авантюрист, якому вистачає дару переконання, щоб будь-якому покупцеві "впарити" все, що завгодно», - розповідає автор ідеї та креативний продюсер проекту Андрій Чивурін.

 

Роль бердянського Остапа Бендера виконує учасник дуету «Вечірні метелики» Микола Атанов.

 

Трансформація відбудеться із дніпропетровським дуетом. Цієї весни Олена поїде у відрядження, а Ігор переїде до свого діда - колишнього моряка. В цих епізодах обидві ролі, онука й діда, виконує один актор - Ігор Ласточкін.

 

 

Зміниться життя й інших героїв. Відтепер білявки з Харкова працюватимуть на радіостанції під пильним контролем начальника, роль якого виконує Володимир Борисов. Друзі-одесити переїдуть із затишного двору в не менш затишну комунальну квартиру. Гопники Мішаня та Кабан братимуть штурмом жіночий гуртожиток, а солодка парочка з Тернополя побуває в нічному клубі. Олександра з Макіївки спробує свої сили в репі, київський чиновник діятиме, зважаючи на люстрацію, а трійця з Миколаєва облаштовуватиметься в новому офісі.

 

Нагадаємо, третій сезон комедійного шоу «Країна У» стартував на ТЕТ у серпні минулого року. Прем'єра другого сезону скетчкому виробництва «Студії Квартал 95» і «Драйв Продакшн» відбулась 14 квітня 2014 року. Перший сезон вийшов у жовтні 2013-го.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY