На ICTV вийде документальний фільм власного виробництва «Скрябін. Постскриптум»

На ICTV вийде документальний фільм власного виробництва «Скрябін. Постскриптум»

16 Березня 2015
5251
16 Березня 2015
11:37

На ICTV вийде документальний фільм власного виробництва «Скрябін. Постскриптум»

5251
На ICTV вийде документальний фільм власного виробництва «Скрябін. Постскриптум»
На ICTV вийде документальний фільм власного виробництва «Скрябін. Постскриптум»

18 березня телеканал ICTV покаже прем'єру документального фільму «Скрябін. Постскриптум», присвяченого пам'яті музиканта, письменника чи телеведучого Андрія Кузьменка, який загинув в автокатастрофі 2 лютого. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Стрічка вийде в ефірі о 20.20.

 

За повідомленням каналу, автори не ставили за мету зняти портрет чи створити телеікону відомого співака і телеведучого. Фільм розкриває творчу і особисту багатоманітність Андрія Кузьменка, простежує, яким він був і ким ще міг би стати.

 

«Наш фільм - це начерки про еволюцію Кузьми. Ми показуємо, яким чином хлопець із маленького провінційного містечка на Львівщині, затиснутий місцевими традиціями та рамками, самим укладом життя, зміг досить швидко стати людиною, яку мільйони знають в обличчя. Словами найближчих людей і очевидців, унікальними архівними матеріалами відкриваємо, яким був Андрій на різних етапах його життя. Спробуємо уявити, що було б, якби він вписався у той злощасний поворот на трасі. Ми покажемо людину, яка переживала і успіх, і невдачі, яка пройшла через періоди, коли сумнівалась і коли була непорушна у своїх поглядах», - сказав керівник департаменту спецпроектів ICTV Олександр Семирядченко.

 

Фільм побудований на розповідях людей, які за довгі роки знали Андрія Кузьменка найкраще: досі майже непублічні батьки та сестра, друзі і колеги музиканта Олександр Богуцький, Святослав Вакарчук, Ігор Кондратюк, Володимир Бебешко, Анжеліка Рудницька та інші.

 

Зйомки проходили в містах, які були визначальними у житті і творчості Кузьми - Новояворівську, Львові, Києві.  

 

«Закадрового тексту у фільмі не буде. Ми хотіли створити у фільмі максимальний ефект присутності Андрія, тому глядачів «вестиме» він сам. Ми спробуємо відповісти на питання, що саме робило Скрябіна таким близьким нам усім», - повідомила шеф-редактор проекту Ірина Соломко.

 

У проекті «Скрябін. Постскриптум» багато матеріалів, знятих за життя Андрія Кузьменка, а також ексклюзивних відео.  «Нам вдалося знайти перше в житті Андрія інтерв'ю, яке він давав у Новояворівську. Також у проекті буде ексклюзивне відео з експедиції його друзів у зону АТО, куди Андрій збирався поїхати на початку лютого. Там його друзі співають пісні «Скрябіна», згадують Кузьму, аплодують йому... Можу сказати, що всі люди, з якими ми спілкувались, згадують Андрія як глибокого філософа. А ще він був надзвичайним оптимістом, що, звичайно, теж матиме своє відображення у нашому проекті», - сказала Ірина Соломко.

 

Нагадаємо, прощання з відомим музикантом, письменником та телеведучим Андрієм Кузьменком (Кузьма «Скрябін»), який трагічно загинув в автокатастрофі 2 лютого, відбулося 4 лютого у Львові.

 

Майже п'ять років Андрій Кузьменко працював на ICTV - був ведучим таких проектів «Помилаандерсон» (2010), «Битва націй» (2011), «Бережись автомобіля» (2011), «Дача» (2012-2014), «Машина часу» (2013).

 

Канал «1+1» і студія «Квартал 95»  анонсували нову програму «Ліга сміху», одним з експертів у якій повинен був стати Кузьма Скрябін.

 

27 лютого о 21.00 на телеканалі «Україна» стартує нове вокальне талант-шоу «Співай як зірка». Членами журі шоу стали українські співаки та ведучі Оля Полякова, Надія Мейхер і Кузьма «Скрябін».

 

2 лютого сайт ТСН.ua підготував спецпроект «Im memoriam.Кузьма Скрябін», присвячений життю і творчості відомого українського співака, лідера групи «Скрябін» Андрія Кузьменка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5251
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду