Шоу «Співай як зірка» стартує на каналі «Україна» 27 лютого

Шоу «Співай як зірка» стартує на каналі «Україна» 27 лютого

16 Січня 2015
6933
16 Січня 2015
17:11

Шоу «Співай як зірка» стартує на каналі «Україна» 27 лютого

6933
Шоу «Співай як зірка» стартує на каналі «Україна» 27 лютого
Шоу «Співай як зірка» стартує на каналі «Україна» 27 лютого

27 лютого о 21.00 на телеканалі «Україна» стартує нове вокальне талант-шоу «Співай як зірка», за турецьким форматом Keep Your Light Shining. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме в цьому слоті щоп'ятниці.

 

Учасники проекту боротимуться за головний приз - 300 тис. грн. у фіналі і 100 тис. грн. в кожній програмі.

 

«Головні герої шоу - це люди, для яких спів став справжнім хобі. Щотижня, починаючи з 27 лютого, на сцену виходитимуть сім талановитих учасників. За 30 секунд вони повинні будуть продемонструвати свої вокальні здібності. Складність полягає у тому, що всі учасники програми повинні виконати фрагмент однієї і тієї ж пісні. Оцінювати вокалістів під час їхнього співу будуть глядачі, що сидять у залі студії. Саме їм належить вирішити, хто ж з учасників виявився «слабкою ланкою». А у зіркового журі в цьому шоу своя роль. Їх завдання - відстояти у глядачів одного з двох учасників-претендентів на виліт і подарувати йому другий шанс», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», членами журі нового вокального шоу «Співай як зірка» стали українські співаки та ведучі Оля Полякова, Надія Мейхер і Кузьма «Скрябін». У прес-службі зазначили, що попри те, що ці виконавці є представниками різних музичних жанрів, розбіжності на майданчику трапляються рідко.

 

«У 99% випадків у нас збігається думка з приводу вибору учасників. Я вважаю, що на цьому шоу у нас зібралася супер-команда. І мені дуже комфортно працювати з Надією Мейхер та Олею Поляковою», - сказав Кузьма «Скрябін».

 

Нагадаємо, нове талант-шоу телеканалу «Україна» «Співай як зірка» вестимуть білорусько-російський шоумен Дмитро Шепелєв та український артист Олександр Скічко

 

3 липня стало відомо, що телеканал «Україна» уклав угоду про придбання формату Keep Your Light Shining («Тримайте світло увімкненим») турецького дистрибутора Global Agency. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6933
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду