Star Media займеться адаптацією американського серіалу «Менталіст»

Star Media займеться адаптацією американського серіалу «Менталіст»

23 Січня 2015
5125
23 Січня 2015
16:36

Star Media займеться адаптацією американського серіалу «Менталіст»

5125
Star Media займеться адаптацією американського серіалу «Менталіст»
Star Media займеться адаптацією американського серіалу «Менталіст»

В 2015 році кінокомпанія Star Media розпочне роботу над адаптацією популярного американського детективного процедуралу «Менталіст». Про це у коментарі виданню «Медіабізнес» розповів керівник компанії Влад Ряшин.

 

«Плануємо, що його зйомки проходитимуть в Україні», - повідомив пан Ряшин.

 

Прем'єра серіалу «Менталіст» у США відбулася в 2008 році каналі CBS. Головний герой - Патрік Джейн (його роль виконує автор Саймон Бейкер) - психолог-практик і маніпулятор, який колись видавав себе за екстрасенса. Він допомагає Каліфорнійському бюро розслідувань розкривати злочини. Головний герой категорично заперечує, що магія існує, і доводить, що все це спритність рук і спостережливість. Додаткова лінія серіалу - пошук маніяка «Червоного Джона», який колись убив дружину та доньку Патріка Джейна.

 

Проект був створений Бруно Хеллером, який також є його виконавчим продюсером. Серіал «Менталіст» має сім сезонів, зараз в ефірі CBS йде останній сезон. Двогодинний фінальний епізод вийде в ефір американського каналу 18 лютого 2015 року.

 

Нагадаємо, в Україні серіал «Менталіст» демонструвався в ефірі каналу НТН.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», компанія Star Media знімала в Лісабоні (Португалія) серіал «Мата Харі» з голлівудськими зірками.  У 2015 році розпочнуться зйомки серіалів «Жереб долі» за сценарієм Ірен Роздобудько та пригодницької драми «Маестро», а також серіалу «Козаки», ліричної комедії «Погана сусідка», детективної мелодрами «Особистий інтерес».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5125
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду