detector.media
23.01.2015 16:36
Star Media займеться адаптацією американського серіалу «Менталіст»
Star Media займеться адаптацією американського серіалу «Менталіст»

В 2015 році кінокомпанія Star Media розпочне роботу над адаптацією популярного американського детективного процедуралу «Менталіст». Про це у коментарі виданню «Медіабізнес» розповів керівник компанії Влад Ряшин.

 

«Плануємо, що його зйомки проходитимуть в Україні», - повідомив пан Ряшин.

 

Прем'єра серіалу «Менталіст» у США відбулася в 2008 році каналі CBS. Головний герой - Патрік Джейн (його роль виконує автор Саймон Бейкер) - психолог-практик і маніпулятор, який колись видавав себе за екстрасенса. Він допомагає Каліфорнійському бюро розслідувань розкривати злочини. Головний герой категорично заперечує, що магія існує, і доводить, що все це спритність рук і спостережливість. Додаткова лінія серіалу - пошук маніяка «Червоного Джона», який колись убив дружину та доньку Патріка Джейна.

 

Проект був створений Бруно Хеллером, який також є його виконавчим продюсером. Серіал «Менталіст» має сім сезонів, зараз в ефірі CBS йде останній сезон. Двогодинний фінальний епізод вийде в ефір американського каналу 18 лютого 2015 року.

 

Нагадаємо, в Україні серіал «Менталіст» демонструвався в ефірі каналу НТН.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», компанія Star Media знімала в Лісабоні (Португалія) серіал «Мата Харі» з голлівудськими зірками.  У 2015 році розпочнуться зйомки серіалів «Жереб долі» за сценарієм Ірен Роздобудько та пригодницької драми «Маестро», а також серіалу «Козаки», ліричної комедії «Погана сусідка», детективної мелодрами «Особистий інтерес».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY