detector.media
30.12.2014 12:41
Star Media зніме у Києві детективну мелодраму «Особистий інтерес»
Star Media зніме у Києві детективну мелодраму «Особистий інтерес»

Наступного року українсько-російська компанія Star Media здійснюватиме виробництво фільму в жанрі детективної мелодрами «Особистий інтерес». Про це повідомляється на сайті компанії.

 

У стрічці йтиметься про втікачку із в'язниці Тетяну, яка приїжджає в глухе село, де зустрічає Максима і закохується у нього.

 

«І все б добре, якби до Павлівки в пошуках Тетяни не приїхав її колишній наречений Олег. Таня змушена розповісти Максиму всю правду про себе - про те, як вона разом з Олегом здійснила пограбування, як взяла всю вину на себе і як втекла з зони. Максим запевняє кохану, що допоможе їй у всьому розібратися і завжди буде поруч. Але не все так просто, бо Максим не той, за кого себе видає», - йдеться у описі проекту на сайті Star Media.

 

Фільм режисує Анатолій Григор'єв. Автор сценарію - Алла Загородня за ідеєю Антона Стрельцова. Художник-постановник - Михайло Шевченко, оператор-постановник - Олександр Кришталович. Продюсерами стрічки стали Галина Храпко та Влад Ряшин.


В ролях: Галина Безрук, Кирило Жандаров, Олексій Нагрудний, Віктор Кузнєцов, Ірма Вітовська та Валерій Бассель.

 

Зйомки відбуватимуться у Києві.

Нагадаємо, зараз Star Media знімає в Лісабоні серіал «Мата Харі» з голлівудськими зірками. У 2015 році розпочнуться зйомки серіалів «Жереб долі» за сценарієм Ірен Роздобудько та пригодницької драми «Маестро», а також серіалу «Козаки» та ліричної комедії «Погана сусідка».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY