ICTV покаже власний документальний фільм «Спецназ. Повернутися живими»

ICTV покаже власний документальний фільм «Спецназ. Повернутися живими»

16 Грудня 2014
6945
16 Грудня 2014
17:28

ICTV покаже власний документальний фільм «Спецназ. Повернутися живими»

6945
ICTV покаже власний документальний фільм «Спецназ. Повернутися живими»
ICTV покаже власний документальний фільм «Спецназ. Повернутися живими»

24 грудня на каналі ICTV відбудеться прем'єра документального проекту власного виробництва «Спецназ. Повернутися живими». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Творці фільму обіцяють показати реальне бойове життя українського військового спецназу. Автор ідеї  і шеф-редактор проекту - Ірина Соломко.

 

«Герої нашого фільму - реальні люди, про яких раніше мали уявлення здебільшого з книжок та кінофільмів. Уперше в Україні ми покажемо справжні бойові будніармійських загонів спеціального призначення. Ми розповімо про специфіку їхньої роботи, екіпіровку, особливості підготовки до операційі злагодженість при їх виконанні, взаємну виручку і бойове братерство», - сказав керівник департаменту спеціальних проектів ICTV Олександр Семирядченко.

 

Матеріал для проекту знімали в реальних бойових умовах на передовій Східного фронту. Автори фільму побували у спеціальних підрозділах, куди раніше журналістів не допускали.

 

«Через специфіку своєї роботи бійці дуже обережно діляться своїми секретами. У нашому фільмі буде той максимальний мінімум, про який вони можуть розповісти. Усі наші герої - в балаклавах, і з міркувань секретності ми не називатимемо їхніх імен та позивних. Ми розповімо про те, чому спецназ - еліта українського війська. Дізнаємось, що дає їм сили на кілька діб піти в автономний вихід, виконувати небезпечне і складне завдання при температурі -24. Розкажемо, чому люди, які служили у спецназі, але вже вийшли на пенсію (їм близько 40 років), покинули все, що мали, і пішли на передову. Покажемо, як вони тренуються. Причому для них немає жодної різниці між тренуванням і боєм. Вони постійно працюють над собою і мають дуже  високу мотивацію. Це справді особлива каста людей. І їхній внесок у нашу перемогу - надзвичайно великий», - сказала автор проект Ірина Соломко.

 

 

 

Нагадаємо, 26 листопада прем'єра документального спецпроекту телеканалу ICTV «Братство Червоного хреста» взяла рейтинг 2,39%, частку 5,65% за аудиторією «18-54», вибірка «Вся Україна». За тією ж аудиторією, але в містах із населенням понад 50 тисяч осіб показники нижчі: рейтинг 1,63%, частка 4,40%.

 

Показники спецпроекту є нижчими за середню частку каналу ICTV, яка за 48-й тиждень року (24-30 листопада) становила 8,25% за «18-54, вся Україна» і 7,04% за «18-54, 50 тис.+». Фільм «Братство Червоного хреста» вийшов в слоті 20.20-21.03 в середу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6945
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду