Завершився чат з Вікторією Романовою

Завершився чат з Вікторією Романовою

7 Листопада 2014
5231
7 Листопада 2014
13:28

Завершився чат з Вікторією Романовою

5231
Тема – «Що робить Національна телекомпанія України для переходу на суспільне мовлення?»
Завершився чат з Вікторією Романовою
Завершився чат з Вікторією Романовою

7 листопада о 13.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю заступника генерального директора Національної телекомпанії України Вікторії Романової на тему: «Що робить Національна телекомпанія України для переходу на суспільне мовлення?».

 

До обговорення пропонувалися питання: чи буде запущено до 1 січня 2015 року суспільне мовлення в Україні; проблемні питання створення Національної суспільної телерадіокомпанії України та шляхи їх вирішення; хто протистоїть появі НСТУ та ін.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

Романова Вікторія - заступник генерального директора НТКУ

Народилась у Дніпропетровську. 2006 року закінчила Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

2009-2012 рр. - навчання в аспірантурі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

2013-го - захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю «Політичні проблеми міжнародних систем та глобального розвитку».

З березня 2005 року - працює на НТКУ, спочатку провідним експертом відділу зв'язків з Європейською мовною спілкою; потім - начальником відділу зв'язків з Європейською мовною спілкою; начальником управління закордонного співробітництва, а з

червня 2013-го - заступником генерального директора НТКУ.

2006-2014 р. - голова української делегації на дитячому пісенному конкурсі  «Євробачення».

2007-2014 р. - голова української делегації на пісенному конкурсі «Євробачення».

2009-2011 р., 2013 - дотепер - член наглядової ради (JESC Steering Group) дитячого пісенного конкурсу «Євробачення».

2006, 2008, 2010, 2012 рр. - міжнародний координатор висвітлення Олімпійських ігор (Турин, Пекін, Ванкувер, Лондон) на Першому національному.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5231
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Stepler
3465 дн. тому
Aleksey Mazur. Bud* zhe ti PROKLYAT! Iz-za takih podstrekateley, lzhecov i svolochey vse eto proishodit. Gde ti bil, kogda Yanukovich pravil? pryatalsya i sosal? A teper smeliy stal!? Gori v Adu, SUKA!
Анна П.
3466 дн. тому
Вікторія, я не такий песиміст, як інші дописувачі. Я хочу і вірю в краще. Мені приємно, що такі молоді обличчя з'являються на національному телебаченні. Тим паче, що ви маєте європейський досвід. А ми ж всі так прагнемо ближче до Європи. Як ви плануєте застосовувати свій досвід на НТКУ?
Іра
3466 дн. тому
Доброго дня! Найбільше інтереси та проблеми громади, як правило, представляють регіональні телеканали. Чи плануєте ви залучати проблематику та журналістів областей, щоб надавати об"єктивну картину по країні? Чи враховується приклади вже успішних країн в суспільному мовленні, наприклад, НІмеччини?
LUPUS
3466 дн. тому
Можна багато розмовляти про суспільне телебачення, але "скільки не кажи слово халва, в роті солодко не стане". Так і з суспільним.У команди Аласанії вже було багато часу , щоб почати хоча б з малого- навести лад в студіях, вивезти з них бруд і сміття. І приходити в студії треба не для того, щоб панібратствувати з кандидатами, а хазяїном.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3467 дн. тому
Коли був янукович, Перший національний з ранку до вечора крутив радянські фільми про війну - про героїчний подвиг "русского солдата", на який він ішов "за родину, за сталина". Це тривало роками. Я ще тоді подумав, чи не готує Перший національний своїх глядачів до якоїсь війни? Виходить, що і справді готував - проти "київської фашистської хунти". А в на 9 травня на логотипі каналу завжди висіла колорадська стрічка - сучасний символ рашизму та його кривавого терору й інших жахливих злочинів проти України і українців. Як оцінюєте внесок Першого національного у підрив державної Незалежності, нівеляцію української ідентичності і сучасну війну проти України? Бо ваш канал фактично готував для неї грунт, зрощував сепаратистський дух, виховував доморощених терористів і зомбував антиукраїнською пропагандою.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3467 дн. тому
Від окремих представників вашого дружного творчого колективу можна почути, що насправді НТКУ завжди було суспільним телебаченням, тільки суспільство чомусь цього не знало і не помічало. Що скажете? Чим НСТУ відрізнятиметься від НТКУ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду