Два десятки львівських журналістів отримали повістки з військоматів

Два десятки львівських журналістів отримали повістки з військоматів

4 Лютого 2015
3285

Два десятки львівських журналістів отримали повістки з військоматів

3285
Два десятки львівських журналістів отримали повістки з військоматів
Два десятки львівських журналістів отримали повістки з військоматів

Понад 20 журналістів Львівщини під час четвертої хвилі мобілізації отримали повістки з військкоматів. Про це повідомляє інформаційна агенція «Вголос».

 

Сьогодні, 4-го лютого, під час прес-конференції керівник  Західного  регіонального медіацентру Міноборони України  Олександр Поронюк заявив, що серед військовозобов'язаних, котрі отримали повістки,  є працівники ІА ZIK, ТРК «Львів», а також викладачі факультету журналістики Львівського держуніверситету.

 

Пан Поронюк зазначив, що усі спеціалісти, пов'язані з телевізійною сферою, отримають посвідчення позаштатних працівників центральної телерадіостудії Міністерства оборони України.

 

«Я докладу всіх зусиль, щоб наші телевізійники змогли працювати за своєю професією і під час виконання бойового завдання. Якщо їх буде скеровано безпосередньо на Донбас, то вони зможуть передати свої враження глядачам за допомогою телекамер. Це будуть історичні кадри», - запевнив Олександр Поронюк.

 

Нагадаємо,  у минулому році лави мобілізованих до служби в армії поповнили Віталій Лазебник, Дмитро Забаштанський, Олег Задоянчук та інші співробітники столичних ЗМІ. Співтовариство колишніх співробітників редакції «Газети по-київськи» підтримує волонтерськими зусиллями бойовий підрозділ зони АТО, де служить Дмитро Забаштанський.

 

Журналіст інформагентства «Укрінформ» Олег Задоянчук був призваний до лав ЗСУ 29 серпня 2014 року, а 4 вересня  загинув у результаті артилерійського обстрілу з території РФ в селі Дмитрівка Новоайдарівського району, що під Луганськом. 

 

Фотограф і доброволець Віктор Гурняк  загинув 19 жовтня 2014 року на Луганщині. Це сталося внаслідок вибуху мінометного снаряда, коли він під обстрілом вивозив поранених. Віктор Гурняк був добровольцем батальйону «Айдар» та залишив серію знімків з життя батальйону.

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3285
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду