На Луганщині загинув фотокореспондент Віктор Гурняк

На Луганщині загинув фотокореспондент Віктор Гурняк

19 Жовтня 2014
9392
19 Жовтня 2014
17:06

На Луганщині загинув фотокореспондент Віктор Гурняк

9392
На Луганщині загинув фотокореспондент Віктор Гурняк
На Луганщині загинув фотокореспондент Віктор Гурняк
На Луганщині загинув фотокореспондент, доброволець «Айдару» Віктор Гурняк. Про це з посиланням на його друга Петра Задорожного повідомляє Hromadske.TV.

 

Це сталося внаслідок вибуху мінометного снаряда, коли пан Гурняк під обстрілом вивозив поранених - о 10:10 ранку 19 жовтня в районі 32-го блокпосту поблизу селища Сміле Луганської області.

 

Віктор Гурняк був співзасновником фотоагентства LUFA, співпрацював із інтернет-виданням Insider, інформагентствами Reuters, УНІАН. Готував репортажі з зимового Майдану, залишив серію знімків з життя «Айдару».

 

Пан Гурняк як волонтер займався забезпеченням батальйону «Айдар». Улітку 2014 року він вступив до цього батальйону  добровольцем.

 

Віктор Гурняк, за даними «Пластового порталу», народився в 1987 році. Родом з села Городниця  Гусятинського району на Тернопільщині.

 

Працював в щоденній газеті «20 Хвилин» та був редактором пластового часопису «Цвіт України». Брав участь в проектах Інституту політичної освіти та Міжнародного республіканського інституту. 

 

Очолював в Тернополі молодіжну громадську організацію «Фундація Регіональних Ініціатив» та був прес-секретарем партія «Пора» в Тернопільській області.

 

Разом з дружиною Іриною виховував доньку.


2010 року «Пластовий портал» опублікував інтерв'ю з  Віктором Гурняком.

 

«Детектор медіа»


Фото - http://www.hromadske.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9392
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду