Канал «Україна» – генеральний медіа-партнер фестивалю документального кіно Docudays UA

11 Березня 2013
3465
11 Березня 2013
17:28

Канал «Україна» – генеральний медіа-партнер фестивалю документального кіно Docudays UA

3465
Канал «Україна» – генеральний медіа-партнер фестивалю документального кіно Docudays UA

З 22 по 28 березня в Києві відбудеться Х Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Покази відбуватимуться у Будинку кіно, а також кінотеатрі «Кінопанорама». Генеральним медіа-партнером події виступає телеканал «Україна».

 

Docudays UA - єдиний в Україні Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Цей кінофестиваль вперше відбувся в 2003 році, з тих пір щорічно проводиться в останній тиждень березня.

 

Цього року фестиваль Docudays UA святкує 10-річний ювілей. Всі події та кінопрограма об'єднані темою «Вибір є!». В рамках фестивалю будуть порушуватися питання про захист свободи слова й мирних зібрань, про тоталітарні режими, а також - про методи боротьби за демократію. Фестиваль організований Українською Гельсінською спілкою з прав людини, а також іншими правозахисними організаціями.

 

13 березня в 11.00 у Будинку кіно відбудеться прес-конференція, присвячена відкриттю фестивалю. В рамках прес-конференції буде показана відеопрезентація спецпрограм та фрагмент фільму-відкриття Docudays UA - іронічної стрічки «Твердиня», в якій чеські режисери Клара Тасовська та Лукаш Кокеш проводять екскурсію Придністров'ям.

 

Фестивальну програму - фільми режисерів з України, Аргентини, Грузії, Німеччини, Польщі, а також інших країн - з 22 по 28 березня глядачі зможуть побачити в Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6), а також у кінотеатрі «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19). Вхід на покази - вільний.

 

Генеральний медіа-партнер фестивалю Docudays UA - телеканал «Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3465
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду