detector.media
11.03.2013 17:28
Канал «Україна» – генеральний медіа-партнер фестивалю документального кіно Docudays UA

З 22 по 28 березня в Києві відбудеться Х Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Покази відбуватимуться у Будинку кіно, а також кінотеатрі «Кінопанорама». Генеральним медіа-партнером події виступає телеканал «Україна».

 

Docudays UA - єдиний в Україні Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Цей кінофестиваль вперше відбувся в 2003 році, з тих пір щорічно проводиться в останній тиждень березня.

 

Цього року фестиваль Docudays UA святкує 10-річний ювілей. Всі події та кінопрограма об'єднані темою «Вибір є!». В рамках фестивалю будуть порушуватися питання про захист свободи слова й мирних зібрань, про тоталітарні режими, а також - про методи боротьби за демократію. Фестиваль організований Українською Гельсінською спілкою з прав людини, а також іншими правозахисними організаціями.

 

13 березня в 11.00 у Будинку кіно відбудеться прес-конференція, присвячена відкриттю фестивалю. В рамках прес-конференції буде показана відеопрезентація спецпрограм та фрагмент фільму-відкриття Docudays UA - іронічної стрічки «Твердиня», в якій чеські режисери Клара Тасовська та Лукаш Кокеш проводять екскурсію Придністров'ям.

 

Фестивальну програму - фільми режисерів з України, Аргентини, Грузії, Німеччини, Польщі, а також інших країн - з 22 по 28 березня глядачі зможуть побачити в Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6), а також у кінотеатрі «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19). Вхід на покази - вільний.

 

Генеральний медіа-партнер фестивалю Docudays UA - телеканал «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY