Завершився чат з головою НЕК Василем Костицьким

4 Квітня 2013
11251

Завершився чат з головою НЕК Василем Костицьким

11251
Тема - «Хто захищатиме суспільну мораль українців після ліквідації НЕК?»
Завершився чат з головою НЕК Василем Костицьким

4 квітня на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція з головою Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Василем Костицьким на тему: «Хто захищатиме суспільну мораль українців після ліквідації НЕК?».

 

До обговорення пропонувалися питання: новий законопроект Кабміну, який фактично ліквідує Національну експертну комісію; чи вдалося НЕК за роки діяльності покращити суспільну мораль українців  та інші.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями на ТК.

 

 

Біографічна довідка:

 

Василь Костицький народився у Прикарпатті, здобув вищу освіту у Львові.

 

Батько трьох дітей. Професор, доктор юридичних наук. Народний депутат 1, 2 і 3 скликань. У 2007-2008 роках був суддею Конституційного суду.

 

Співавтор близько 100 законопроектів і постанов уряду з проблем охорони довкілля, власності, судоустрою, охорони здоров'я, підприємництва тощо.

 

Заслужений юрист України.

 

2008 року очолив Національну експертну комісію з питань захисту суспільної моралі.

 

Більше читайте тут.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11251
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4059 дн. тому
Який толк від вашої моральної комісії, якщо Наталія Розинська - ваша багаторічна соратниця, яка входила до громадської ради при НЕК, коли її затримали ДАЇвці почала посилати їх на х*й. Ви навіть своїх навчити моралі не змогли.
Светлана, Киев
4059 дн. тому
Господин Костицкий, кто из государственных структур больше всего мешает роботе вашей комиссии? Вы не анализировали, почему?
Вікторія
4059 дн. тому
Мені особисто не зрозуміло, як ви збираєтеся впливати на чистоту Інтернет-простору. Це міні нагадує героя Сервантеса - він також боровся з вітряками....
Вікторія
4059 дн. тому
Обговорення нового закону про мораль нічого не дасть. Як скажуть, так і буде. А ви що думаєте?
Ангеліна Латенко, Рівненська область
4060 дн. тому
Василь Васильович! Як ваша комісія збирається проводити антиалкогольну кампанію? Невже ви думаєте, що на це можна вплинути закликами і лозунгами? Назвіть, прошу, конкретні дії!!!!!!
Назар, м. Канів
4060 дн. тому
пане Костицький, прокоментуйте , будь ласка, заяву голови правління Інтернет-асоціаціїї щодо реагування Нацкомісії на сюжети з "Ю-Тубу"
Інесса Миколаївна, Ніжин
4060 дн. тому
Назвіть, будь ласка, ознакі підвищення моральності в су спільстві. Які зрушення ви особисто можете назвати за останні 1-2 роки. Дякую
ІРИНА
4060 дн. тому
Чи задоволені ви результатом вчорашнього засідання комітету свободи слова?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4060 дн. тому
Чи не вважаєте ви, що краще "Губка Боб" у мультиках - "гомік", ніж зек - президент? Чим з точки зору моралі перше гірше за друге?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4060 дн. тому
То все-таки вас вже точно закриють, як то кажуть з кінцями і без ніяких надій на повернення чи ви пербуватимете в якомусь іншому статусі, під іншою вивіскою, можливо з оновленим складом, але з тією ж місією?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду