Завершився чат з Андрієм Алферовим

23 Жовтня 2012
15876
23 Жовтня 2012
12:46

Завершився чат з Андрієм Алферовим

15876
Тема – погляд у майбутнє телевізійного кіно
Завершився чат з Андрієм Алферовим

На chat.detector.media завершилася чат-конференція з керівником кіноредакції телеканалу «1+1» Андрієм Алферовим на тему: «Погляд у майбутнє телевізійного кіно».

 

До обговорення пропонувалися запитання: які плани має кіноредакція «1+1» на поточний телесезон, яке кіно і чому користується попитом у вітчизняних телеканалів, як Андрій оцінює ситуацію з кінопоказом в українському телеефірі та інші.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» завтра.

 

Біографічна довідка:

 

Андрій Алферов очолив кіноредакцію каналу «1+1» у жовтні 2012 року. Андрій - кінознавець, кінокритик, телеведучий, має великий досвід роботи в різних медіа. Протягом 10 років він працював ведучим станції «Просто радіо», пише у виданнях «Корреспондент», «Фокус», «Коммерсантъ», Playboy, Marie Claire, Max, Znaki.fm, кінооглядач онлайн-таблоїда «Медіаняня», веде постійний блог з найбільших кінофорумів світу. Співзасновник і куратор кіноклубу NoName Club на київській кіностудії Film.ua. член Міжнародної асоціації кінопреси (FIPRESCI).

 


 

«Детектор медіа»

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15876
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тетяна
4205 дн. тому
З чим повязане загальне зниження інтересу до вітчизняних телефільмів серед Українців, на вашу думку?
olha
4205 дн. тому
Перспекивы отношений кино и телевидения. Станет последнее могильщиком или спасителем кинематографа?
DUSIK
4205 дн. тому
Почему снимается столько однотипных сериалов и фильмов, почему фильм юа нещадно пытается эксплуатировать тему ВОВ которая уже заежанная до того что люди начинают путать сериалы? ЦА это люди, у которых телевизор включен на любом канале для фона? Почему когда на западе снимают Босс, у нас все также пытаются снимать процедуралы о больницах и ментах. Одумаетесь даже Великий Лори уже не мог тянуть Хауса, а Рота хватило на 3 сезона. Процедуралы могут тянуть или фансервисом или необычными сериями ни того ни другого в отечественных сериалах нет. Я понимаю, нету у нас своего Маффата, который делать насток душеные сериалы. Ну, так ведь можно постараться и привлечь зрителя интересной идей, например новинка last resort хоть местами и скатывается в фигню, но концепция не так банальна как все остальное. Я думаю, никто от нашего ТВ продукта не ждет откровений, не ждет шикарной актерской игры, но ведь можно постараться и придумать хоть немного не банальный сюжет и концепцию.
olha
4206 дн. тому
Какие перед вами ставит руководство задачи?
olha
4206 дн. тому
Может ли приоткрыть секреты – что сейчас в разработке? С кем ведутся переговоры?
olha
4206 дн. тому
На кого ориентируетесь в работе? Кто Целевая аудитория?
olha
4206 дн. тому
Какие тренды уже сейчас прослеживаются?
olha
4206 дн. тому
Можете ли предсказать, что будет смотрибельным в следующем сезоне? Через год?
olha
4206 дн. тому
Вырисовывается ли перспектива на ближайшее время по программе? Что в приритете?
olha
4206 дн. тому
Как Вам новая должность? Какие ощущения от первого месяца? Что хотелось бы изменить/оставить прежним?
Віктор 29
4211 дн. тому
+1 до 12 розгніваних чоловіків (1957) і звісно ж з укр. озвученням, також Лоуренса Аравійського, Сім самураїв / Shichinin no samurai (1954), Психо / Psycho (1960), Таксист / Taxi Driver (1976) , Касабланка / Casablanca (1942), THX 1138 (1971) , Рибка-боєць/ Rumble Fish (1983) , Печать зла / Touch of Evil (1958) і багато інших шедеврів світового кіно, кортить побачити на 1+1 з укр. озвученням. Дякую.
Ігор
4211 дн. тому
Ви плануєте показати 12 розгніваних чоловіків? Як мінімум вже 4 роки чекаю на повторний показ.
Віктор 29
4211 дн. тому
Чи планує 1+1 дублювати фільми? Саме фільми, бо за останні пів року, 1+1 не показав жодного дубльованого укр. мовою фільму (тільки закадрове озвучення), виключно серіали.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду