На «Телекритиці» завершився чат з Олександром Денисовим

7 Вересня 2012
10157
7 Вересня 2012
12:17

На «Телекритиці» завершився чат з Олександром Денисовим

10157
Тема – новий футбольний сезон на каналах холдингу «Медіа Група Україна»
На «Телекритиці» завершився чат з Олександром Денисовим

На http://chat.detector.media завершилася чат-конференція директора телеканалів «Футбол» і «Футбол+», шеф-редактора спортивних програм каналу «Україна» Олександра Денисова на тему: «Новий футбольний сезон на каналах холдингу "Медіа Група Україна"».

 

До обговорення пропонуються запитання: які телепроекти і футбольні трансляції готують канали у новому сезоні, нові обличчя й голоси каналів «Футбол» і «Футбол+» та інші.

 

Свої запитання ви можете ставити безпосередньо у чат http://chat.detector.media.

 

Довідка:

Олександр Денисов працює на ТРК «Україна» від 2001 року. Спочатку був редактором відділу спорту. З лютого 2002 - шеф-редактор спортивних програм. У цей час продюсує всі спортивні проекти на каналі «Україна», а також веде футбольну програму в прямому ефірі «Великий футбол». З березня 2008 року призначений директором тематичного каналу медіахолдингу Ріната Ахметова «Футбол», з 2010 року очолив також телеканал «Футбол+».

 

 

«Детектор медіа»

Фото Богдана Кутєпова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10157
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр
4253 дн. тому
Пане, Олександре, чи залишаєсься варіант з поверненням "Футбольного Вікенду"? Чи це вже остаточно завершений проект?
O8
4253 дн. тому
Добрий день Олександре! 1) Добре, що Розанов, крім коментування матчів, буде також підвищувати рівень наших коментаторів, хоча Круторогову і Гавриленку, це точно не допоможе - особисто я вимикаю звук, коли вони коментують. В зв'язку цим (якщо вони і далі коментуватимуть матчі) питання-прохання: чи можливо добавити на Ваших каналах додаткову звукову доріжку - де б був присутній інтершум зі стадіону, але не було б чути коментатора, якщо це можливо, - зробіть це, будь-ласка! 2) Чи будуть повтори програми "Великий футбол" на каналі Футбол, тому що в неділю в режимі "наживо" вона "накладається" на центральні матчі чемпіонатів Іспанії, Італії, Франції? 3) Чи планується в майбутньому перехід і каналу Футбол в HD-якість, та й взагалі чи планується добавляння нових спортивних каналів вашою компанією? 4) Дуже б хотілось, щоб Ви придбали права на показ матчів Копа Лібертадорес с цього сезону, чи можливо це? Дякую!
Анатолій
4253 дн. тому
Пане Олександр, в мене таке питання. Чи можлива поява каналів Футбол та Футбол+ у платному пакеті цифрового ефірного телебачення Т-2 Зеонбуд? Не секрет, що вже наприкінці серпня проводились тести, в ефірі були помічені такі канали как National Geographic, NatGeo Wild тощо? 2. Будь ласка, у новому сезоні зробіть так, щоб прем'єрні покази матчів латиноамериканських чемпіонатів відбувались не вночі робочого дня, а в більш зручний час. Бо влітку "підсадили" на гарний футбол, дуже був вражений зокрема якістю бразильського чемпіонату, а тепер через європейські чемпіонати - прямі ефірі випадають.
KAROENKO18
4254 дн. тому
Александр если вы уволили Вацко то вы сделали большую ошибку потому что на данный момент это лучший коментатор Украины!
KAROENKO18
4254 дн. тому
Здраствуйте Олександр.у меня к вам 2 вопроса.1 куда делся Виктор Вацко в последнее время его на футболе не видно.2 будет ли Юрий Розанов коментировать матчи шахтера и динамо в лиге чемпионов?или какую лигу будет коментировать?
AQ
4254 дн. тому
Здравствуйте, Александр! 1. Футбол+HD, новый дизайн каналов - это все хорошо и замечательно, спасибо за комфорт, но, когда садишься смотреть футбол на большом экране в HD качестве, а матч начинает комментировать Круторогов - великолепное настроение сразу улетучивается, человек своим низкокачественным комментарием портит просмотр матча даже с самой привлекательной вывеской и с самым лучшим качеством картинки, за 3 года у него не наблюдается никакого прогресса и дальнейшее его пребывания на Ваших каналах в качестве комментатора - я (и я такой далеко не один, так как общаюсь со многими любителями футбола) считаю настоящим издевательством над нами. 2. Планируется ли и в дальнейшем сотрудничество с Андреем Шаховым, при сохранении программы Евровикэнд - кто будет ее ведущими. 3. Просьба почаще привлекать к работе на канале, в т.ч. и к матчам УПЛ, Артура Валерко. Хорошо бы было, чтобы вернулся на канал в качестве эксперта Евтушенко, также можно привлечь Ковальца, вообщем не помешала бы здесь "свежая кровь". 4.Известно ли уже какие команды будет "вести" МГУ в ЛЧ и ЛЕ? ходят слухи, что это будут Шахтер и Металлист соответственно. 5. По окончании этого сезона у канала Футбол заканчивается ваш контракт с УПЛ, планируете ли вы и далее бороться за весь пул УПЛ, и не знаете ли Вы позицию нового главы ФФУ ко всем этим раздвоением пула? лично я считаю эту ситуацию ненормальной, а позицию некоторых клубов деструктивной. 6. Планируется ли на официальном сайте канала "обратная связь" со своими зрителями - Ваша конференция и комментаторов канала, форум? 7. При таком богатом и замечательном контенте, что есть на ваших каналах, жизненно необходим запуск еще одного футбольного или спортивного канала, планируется ли это в будущем? 8. Уход ГМС с должности президента ФФУ и уход в небытие программы Футбольный уикэнд - это всего лишь совпадение или ... :) ? 9. Довольны ли Вы сотрудничеством с Виасат Украина и плариется ли продолжение ваших отношений после 2015 года?
1815
4255 дн. тому
Микола. Київ. Шановний панеОлександре дуже шкода, що канал покинув Віктор Вацко, без нього якість коментування на каналі впала і висвітлення матчів бундесліги Крутогоровим запамятовується лише викриками, а не аналітичним коментуванням. Зрозуміло, що якісних коментаторів в Україні один - два, які не зайняті.Поява Босянка не можлива? Верніть хоча б Тингаєва, якщо це можливо, або запросіть на матчі Ліги Чемпіонів Юрія Альбертовича. Негативна тенденція, те що коментатори не зосереджені на одному якомусь чемпіонатові і від того страждає подача інформації і якість коментування. І ще одне питання. Яка доля програми Євроуікенд.Чи буде вона в ефірі? Дякую.
Ихон
4255 дн. тому
Алексей, Вы неудачник? типичный бред лузера)))
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4255 дн. тому
1. Навіщо в новму сезоні "Великого футболу" Іріша Блохіна? Яка її роль в передачі? 2. Чи збирається гаспадін Дєнісов опановувати українську? Адже він веде передачу на загальноукраїнському телеканалі, який називається "Україна", а не "Росія". Та й в країні живуть українці. То чи не було б логічним ведення програми українською? Бачив гаспадіна Дєнісова в соціальній рекламі телетюнерів, яка записана українською.Чи не міг би гаспадін Дєнісов сказати деклька слів українською під час прямого ефіру? Хочеться почути як у нього виходитимуть українською фрази на футбольну тему, приміром, як звучатиме в його виконанні "поза грою", "нападник", "захисник", "тренер", "гравець" тощо... Тобто чи повертатиметься язик і на скільки вистачить словникового запасу спортивного тележурналіста...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду