15 серпня - прес-тур у Новоград-Волинський

9 Серпня 2012
5396
9 Серпня 2012
15:16

15 серпня - прес-тур у Новоград-Волинський

5396
15 серпня - прес-тур у Новоград-Волинський

Швейцарсько-український проект «Розвиток органічного ринку в Україні», що фінансується Швейцарською Конфедерацією і впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія).

 

Учасники матимуть змогу:

1) Відвідати господарство ПП «Галекс-Агро» (органічне сільське господарство);

2) Взяти участь у Першій зустрічі з напрямку органічних сільськогосподарських орних культур (зернові, олійні, бобові) та органічного молочного напрямку;

3) Поспілкуватися з виробниками, переробниками, точками продажу органічної продукції;

4) Ознайомитися з діяльністю та планами швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» щодо підтримки органічних сільськогосподарських орних культур та молочних продуктів;

5) Отримати інформацію, можливість фото/відео зйомки та ексклюзивних інтерв'ю у експертів з органічного виробництва.

 

Іноземні гості заходу:

  • Барбара Єггін - Барбара Єггін, Менеджер програм, Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO). Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO) є частиною Міністерства економіки Швейцарії. www.seco-cooperation.ch

  • Мартін Ліхтенхан, Експерт напрямку сільськогосподарських орних культур, FiBL, Швейцарія

  • Ерік Майлі, Експерт молочного напрямку, FiBL, Швейцарія

  • Тобіас Айзенрінг, Менеджер проекту, FiBL, Швейцарія

 

Захід відбудеться у середу, 15 серпня 2012 р., 10:00 - 17:00 к м.Новоград-Волинський, Житомирська область.

  • готель «Тополя», Новоград-Волинський р-н, с.Майстрів, Корецьке шосе, 13, конференц-зал

  • господарство ПП «Галекс-Агро» (органічне виробництво).

 

Мета Прес-туру - організувати довгострокову співпрацю між проектом «Розвиток органічного ринку в Україні» та засобами масової інформації для популяризації органічної тематики в Україні та підвищення рівня обізнаності широкої громадськості щодо цього.

 

До участі у прес-турі запрошуються 1 журналіст з кожного друкованого видання, радіо та 2 особи (журналіст+оператор) від кожного телеканалу (далі - учасник), які зацікавлені у знайомстві з органічною тематикою під час прес-туру.

 

Проект організовує транспорт для відвідання заходу для ЗМІ централізовано з м.Київ.

 

Учасники не з Києва купують собі відповідні квитки до/з Києва (щоб далі продовжити їхати централізовано організованим транспортом) або напряму в/з м.Новоград-Волинський (потяг (купе або плацкарт) або автобус). Після заходу за наявності оригіналів квитків (у зворотній бік - копії і пред'явлення оригіналу) їхня вартість буде відшкодована Проектом.

 

Якщо учасник їде машиною/іншим транспортом, то йому компенсується тільки вартість квитка потягом (купе) до Новоград-Волинського (відповідно до вартості такого квитка, вказаній в офіційній квитанції залізничного вокзалу). Пальне учасникам не компенсується.

 

Проект організовує та оплачує наступні витрати:

  • Транспорт м.Київ (ст.м. Житомирська) - м.Новоград-Волинський - м.Київ (ст.м. Житомирська), а також до/від конференц-залу, до/від полів, ферм у Новоград-Волинському.

  • Компенсує вартість квитків на транспорт: місце проживання/роботи - м.Київ - місце проживання/роботи (потяг (купе або плацкарт) або автобус) або місце проживання/роботи - м.Новоград-Волинський - місце проживання/роботи (потяг (купе або плацкарт) або автобус) відповідно до оригіналів квитків.

  • Харчування (під час заходу).

  • Екскурсія на підприємство органічного виробництва.

  • Індивідуальний переклад англ./укр. (за можливості і завчасного замовлення).

 

Не покривається Проектом: додаткове харчування/напої, відрядні, страховка, інші витрати, що не вказані вище.

 

Взяти участь можна наступним чином:

1. Подати заявку (ПІБ, назва ЗМІ, посада, моб.) у довільній формі, копію укр.паспорту (1, 2 стор.), копію журналістського посвідчення на мою електронну пошту natalie.prokopchuk@fibl.org.

2. Журналіст є акредитованим для участі у Прес-турі лише після підтвердження акредитації Наталією Прокопчук електронною поштою.

3. Вам повідомляються деталі щодо виїзду транспорту з м.Київ (ст.м. Житомирська) (час виїзду з Києва 15/08/2012  05:50 (ранок), очікуваний час приїзду до Києва 15/08/2012  21:00).

 

Результатом Прес-туру є опублікування статті, вихід у ефір телевізійного сюжету або радіорепортажу про органічну тематику (органічні продукти харчування, органічне виробництво, органічний виробник/переробник, загальний огляд тощо), подальша співпраця.

 

Проект буде вдячний за наданий Проекту примірник журналу, газети зі статтею або диску з телевізійним сюжетом/радіо репортажем.

 

Для участі у прес-турі обов'язково потрібно акредитуватися у заході до 11 серпня 2012 р. на електронну пошту менеджера проекту FiBL Наталії Прокопчук natalie.prokopchuk@fibl.org.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5396
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду