detector.media
«Телекритика»
09.08.2012 15:16
15 серпня - прес-тур у Новоград-Волинський

Швейцарсько-український проект «Розвиток органічного ринку в Україні», що фінансується Швейцарською Конфедерацією і впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія).

 

Учасники матимуть змогу:

1) Відвідати господарство ПП «Галекс-Агро» (органічне сільське господарство);

2) Взяти участь у Першій зустрічі з напрямку органічних сільськогосподарських орних культур (зернові, олійні, бобові) та органічного молочного напрямку;

3) Поспілкуватися з виробниками, переробниками, точками продажу органічної продукції;

4) Ознайомитися з діяльністю та планами швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» щодо підтримки органічних сільськогосподарських орних культур та молочних продуктів;

5) Отримати інформацію, можливість фото/відео зйомки та ексклюзивних інтерв'ю у експертів з органічного виробництва.

 

Іноземні гості заходу:

 

Захід відбудеться у середу, 15 серпня 2012 р., 10:00 - 17:00 к м.Новоград-Волинський, Житомирська область.

 

Мета Прес-туру - організувати довгострокову співпрацю між проектом «Розвиток органічного ринку в Україні» та засобами масової інформації для популяризації органічної тематики в Україні та підвищення рівня обізнаності широкої громадськості щодо цього.

 

До участі у прес-турі запрошуються 1 журналіст з кожного друкованого видання, радіо та 2 особи (журналіст+оператор) від кожного телеканалу (далі - учасник), які зацікавлені у знайомстві з органічною тематикою під час прес-туру.

 

Проект організовує транспорт для відвідання заходу для ЗМІ централізовано з м.Київ.

 

Учасники не з Києва купують собі відповідні квитки до/з Києва (щоб далі продовжити їхати централізовано організованим транспортом) або напряму в/з м.Новоград-Волинський (потяг (купе або плацкарт) або автобус). Після заходу за наявності оригіналів квитків (у зворотній бік - копії і пред'явлення оригіналу) їхня вартість буде відшкодована Проектом.

 

Якщо учасник їде машиною/іншим транспортом, то йому компенсується тільки вартість квитка потягом (купе) до Новоград-Волинського (відповідно до вартості такого квитка, вказаній в офіційній квитанції залізничного вокзалу). Пальне учасникам не компенсується.

 

Проект організовує та оплачує наступні витрати:

 

Не покривається Проектом: додаткове харчування/напої, відрядні, страховка, інші витрати, що не вказані вище.

 

Взяти участь можна наступним чином:

1. Подати заявку (ПІБ, назва ЗМІ, посада, моб.) у довільній формі, копію укр.паспорту (1, 2 стор.), копію журналістського посвідчення на мою електронну пошту natalie.prokopchuk@fibl.org.

2. Журналіст є акредитованим для участі у Прес-турі лише після підтвердження акредитації Наталією Прокопчук електронною поштою.

3. Вам повідомляються деталі щодо виїзду транспорту з м.Київ (ст.м. Житомирська) (час виїзду з Києва 15/08/2012  05:50 (ранок), очікуваний час приїзду до Києва 15/08/2012  21:00).

 

Результатом Прес-туру є опублікування статті, вихід у ефір телевізійного сюжету або радіорепортажу про органічну тематику (органічні продукти харчування, органічне виробництво, органічний виробник/переробник, загальний огляд тощо), подальша співпраця.

 

Проект буде вдячний за наданий Проекту примірник журналу, газети зі статтею або диску з телевізійним сюжетом/радіо репортажем.

 

Для участі у прес-турі обов'язково потрібно акредитуватися у заході до 11 серпня 2012 р. на електронну пошту менеджера проекту FiBL Наталії Прокопчук natalie.prokopchuk@fibl.org.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY