Завершився чат із Володимиром Ар’євим

10 Серпня 2012
10597
10 Серпня 2012
11:03

Завершився чат із Володимиром Ар’євим

10597
Завершився чат із Володимиром Ар’євим

На http://chat.detector.media завершилася чат-конференція з народним депутатом України 6-го скликання, журналістом, автором проекту «Закрита зона» на тему: «Чому журналісти йдуть в політику, і на скільки вони там ефективні?».

 

До обговорення пропонуються питання: чи можна народному депутату водночас залишатися справжнім журналістом; чи існує суперечність між депутатською та журналістською етикою та інші.

 

Ці та інші питання пропонуємо обговорити з Володимиром Ар'євим 10 серпня 2012 року.

 

Біографічна довідка:

 

Володимир Ар'єв народився 1975 року. 1992 року закінчив Природничо-науковий ліцей №145 (Київ). У 1992-1994 роках - студент фізичного факультету Київського державного університету імені Тараса Шевченка. З 1996-го по 2002-й навчався в Інституті журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, за фахом журналіст.

 

Працював асистентом кореспондента, стринґером Української і Російської служб ВВС, спеціальним кореспондентом, ведучим програми «Вікна-новини» (ММЦ «Internews».

ведучий блоку новин програми «Доброго ранку Україно!» (УТ-1).

 

У 1996 - 2003 роках - спеціальний кореспондент інформаційно-аналітичної служби телеканалу «Інтер».

 

2002-го - журналіст ТСН, студія «1+1».

 

2003-2004 роках - незалежний журналіст, автор програми «Не-провінція» (СТБ), позаштатний автор тижневика «Дзеркало тижня».

 

2004-2005 - керівник та автор програми «Закрита зона» на 5-му каналі.

 

З 2006 - директор ТОВ «Студія «Зміна».

 

З листопада 2007 року народний депутат 6-го скликання від блоку «Наша Україна - Народна Самооборона», № 10 у списку, позапартійний. Член комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, голова підкомітету з питань контролю за реформуванням, кадровим та ресурсним забезпеченням органів, які здійснюють боротьбу з організованою злочинністю і корупцією.

 

Заслужений журналіст України, лауреат премії імені Валерія Марченка за кращу медіароботу на правозахисні теми (2004), премії імені Олександра Кривенка «За поступ в журналістиці» (2005), переможець національної премії «Телетріумф» (2005).

 

Одружений, виховує доньку.

 

 

Фото - Миколи Шиманського

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10597
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4283 дн. тому
Якщо в результаті парламентських виборів КПУ збільшить своє представництво у ВР, то в цьому значною мірою будуть винні журналісти. Тому що так ревно піарити компартію, як це вони роблять в інформаційних програмах на провідних всеукраїнських теле і радіо каналах, так це треба втртатити останню краплю совісті, професійної і громадянської гідності. Випуски новин Нового каналу, ІСTV, 1+1 не обходяться без червоної джинси. Там завжди іде повідомлення про діяльність КПУ та її лідера Петра Симоненка. Співробітники ЗМІ заповзято піарять носіїв злочинної ідеології, нна рахунку якою мільйони жертв. Це - зложин журналістів перед українським народом. Найприкроіше, що такий самий піар іде і на патріотичному 5 каналі, який наживо транслював передвиборчий з'їзд КПУ, регулярно показує в прямому ефірі прес-конференції Петра Симоненка. Що це робиться? Спробуйте-но вплинути хоча б на колишніх своїх колег. Передайте їм, що носіння ними вишиванок знецінюється отаким от комуністичним паскудством. Чи гроші не пахнуть?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду