29 лютого - 8 березня - виставка пам’яті фотографа Віталія Розвадовського

28 Лютого 2012
5055
28 Лютого 2012
12:14

29 лютого - 8 березня - виставка пам’яті фотографа Віталія Розвадовського

5055
29 лютого - 8 березня - виставка пам’яті фотографа Віталія Розвадовського

З 29 лютого по 8 березня в філії Київського національного музею російського мистецтва «Дитяча картинна галерея» («Шоколадний будиночок») пройде персональна виставка пам'яті фотографа Віталія Розвадовського.


На виставці будуть представлені кращі роботи фотографа за 10 років - від першого дня в журналістиці до останнього репортажу. Понад 100 відібраних робіт є справжнім дзеркалом нашого часу, адже в об'єктив Віталія потрапляли видатні політичні діячі, чиновники і художники, учасники народних гулянь, акцій протесту і парламентських бійок.Віталій співпрацював з низкою видань, таких як «2000», Forbes, Weekly.UA, PHL, «Економічні вісті», «Профіль». Його архів нараховує тисячі репортажів, інтерв'ю та студійних фотосесій.

 

Докладніше читайте тут

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5055
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду