Завершився чат з Іриною Костюк

20 Січня 2012
7533
20 Січня 2012
09:16

Завершився чат з Іриною Костюк

7533
Тема - стратегія оновленого формату ТЕТу і ніша молодіжного телебачення в Україні
Завершився чат з Іриною Костюк

20 січня на  http://chat.detector.media/ відбулася чат-конференція з генеральним продюсером телеканалу ТЕТ Іриною Костюк на тему «Стратегія оновленого формату ТЕТу й ніша молодіжного телебачення в Україні».

 

Зокрема, пропонувалося обговорити підготовку до весняного сезону, власне виробництво та закупівлі ТЕТу, специфіку молодіжної аудиторії в Україні, конкуренцію на ринку.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» найближчими днями.

 

Ірина Костюк працює на посаді генерального продюсера ТЕТу з 16 листопада 2010 року. Раніше шість років працювала у відділі міжнародних закупок на телеканалі «Інтер». 2006 року створила та очолила компанію Media Resources Management.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7533
Коментарі
17
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Татьяна
4489 дн. тому
Почему так много мистики на Тет?
Kat
4489 дн. тому
а ваше руководство довольно результатами работы ТЕТ? Что говорит Ткаченко?
Kat
4489 дн. тому
а ваше руководство довольно результатами работы ТЕТ? Что говорит Ткаченко?
лена
4489 дн. тому
Если взглянуть на вашу сетку - получается для успеха канала надо прайм забить тупым российским сериальным гавном и пустить его по 5 разу. Вам самой нравится ваша сетка? Ни один ваш собственный проект не вытянул прайма. Почему вы не занимаетесь собственным производством, а все свои проекты отдаете на продакшн? В случае чего можна умыть руки - тип не мы, а продакш не "вытащил" проэкт?
йоу
4489 дн. тому
С понедельника на ТЭТ статруе сериал Быть человеком. Первый сезон в Америке закончился месяц назад. Его покупка - это желание выпендриться перед другими каналами или вы все таки верите, что 12 серий незаконченной истории могут заинтересовать зрителя
Татка
4489 дн. тому
Иногда складывается впечатление, что вы безвылазно сидите в соц. сетях. Это у вас работа такая? :)
Андрій 75
4489 дн. тому
Пані Ірино, а ви не шкодуєте, що витягли на світ божий це «чудо» ДурнЄва? І ще, звідки беруться усі ці ваші слогани – утета сила, утетапочаток? Хто це вам вигадує?! Я «дивись улітку» досі згадую і здригаюсь…
krya
4489 дн. тому
чему вас научил год работы на тете?
krola
4490 дн. тому
Известно ли вам, как оценивают вашу работу коллеги по рынку?
Xxx
4490 дн. тому
Предпоследний коммент от Безлюдной?
Владимир
4490 дн. тому
Ирина, скажите, есть ли сейчас на канале открытые журналистские вакансии? Если да, то на какой e-mail я бы мог выслать своё резюме? С уважением, Владимир
Анна
4490 дн. тому
Почему у вас ни одного нового качественного телепродукта нет?"Маша и модели"-подобные проекты лучшего уровня делают почти на каждом одесском телеканале. Канал по-прежнему скучный. Пытаюсь задержаться на нем- не получается. Ничего нового,свежего,молодежного.Никто их молодых продвинутых людей не смотрит ТЕТ.Возможно у вас нет людей,способных достойно реализовать молодежную идею?Можем помочь.У вас это не получилось,Ирина.
Andryulik
4490 дн. тому
1) Когда телеканал перейдёт на формат 16:9? 2) Почему шоу Маша и медведи, так бездарно было сделано, смотрел аналог других шоу с других стран, там героев реалити узнавали в лицо, так как по мимо участие в шоу, компания занималась продюсерованием своих участников в съёмках журналах, рекламе и клипах, и шоу становилось долгожителем, так как уходили старые герои и приходили новые, хромал сценарий, так как в первым выпуске вы не сделали акцент, на скандале и прочие элементы"грязного белья", которые любят телезрители, операторы не очень удачно выбирали ракурс, а монтаж самого продукта, не очень интересным был. Если будет второй сезон, сделать акцент на креативе! 3) Почему мои предложения по поводу новых проектов отправленных два раза электронным письмом, даже не был прочтены, так как не приходил о счёт о прочтение письма?
sdfy1996@mail.ru
4490 дн. тому
скажіть будьласка чому сигнал каналу блокується на супутнку.я дуже люблю ваш канал але не можу вас дивитись тому що в мене немає кабельного.
maxs
4491 дн. тому
Здравствуйте! Чем порадуете в 2012 году? Довольны на данном промежутке временны рейтингами канала? И что для Вас был «Прорыв года» и «Провал года» на ТЕТе и на других каналах? Будет ли показ всех сезонов «Сверхъестественного» включая новый 7 сезоны Будет ли показ нового сезона «Игра престолов» который стартует в США 1 апреля? Будет ли показ других зарубежных сериалов, например «Белый воротничок», Декстер, Следствие по телу, Ясновидец и др. Будет ли новые слоты под зарубежные фильмы? Какие слабые слоты у канала? Ваш любимая передача( фильм, сериал) ? Я работал редактором и вот решил запустить собственное издание. Как можно получать ваши пресс-релизы и другие материалы? Спасибо
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4491 дн. тому
З анонсу чату: "2006 року створила та очолила компанію Media Resources Management". Отак просто: захотіла і створила? Сама? Без ніякої сторонньої фінансової та організаційної допомоги? І я так хочу. Споримо, що в мене не вийде? І не тому, що дурний чи не маю відповідного бажання. Тут інше. І я думаю, ви про це "інше" чудово в курсі, правда?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4491 дн. тому
Чому на ТЕТі немає жодної унікальної, яскравої, цікавої програми для НЕдебілів чи НЕолігофренів? При перегляді ефіру каналу відчуваєш, як власний рівень IQ стрімко падає і якщо не вимкнути телевізор або не переключити на інший канал, то він може впасти до критично можливої позначки, а то й до абсолютного нуля.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду