УАВПП і НАМ оголосили початок прийому робіт на конкурс професійної журналістики «Честь професії – 2011»

29 Жовтня 2010
5686
29 Жовтня 2010
15:52

УАВПП і НАМ оголосили початок прийому робіт на конкурс професійної журналістики «Честь професії – 2011»

5686
УАВПП і НАМ оголосили початок прийому робіт на конкурс професійної журналістики «Честь професії – 2011»

Українська асоціація видавців періодичної преси (УАВПП) та Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) за підтримки проекту «У-Медіа» оголошують про початок прийому робіт на конкурс професійної журналістики «Честь професії - 2011».

 

Цілі конкурсу :

- виявити і заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості,

- зробити головний акцент на якість, повагу, визнання в журналістиці.

 

Конкурс проводиться в п'яти номінаціях:

- За кращий матеріал з громадянською позицією

- За кращу подачу резонансного матеріалу

- За краще журналістське розслідування

- За кращу подачу складної теми

- «Надія журналістики».

 

Умови участі:

1. Існує три варіанти висунення номінантів: самостійно журналістами, колективно (роботи на конкурс висуває редакція або видавництво) і від імені третьої особи (хто-небудь - фізична особа - висуває на конкурс який-небудь журналістський матеріал).

 

2. Виставляти свої роботи на конкурс можуть всі, хто професійно займається журналістикою в Україні - без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, Інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання. Кожен з подавачів заявок на участь у конкурсі (журналіст, редакція або третя особа) може подавати роботи одночасно в декілька номінацій - обмежень по кількості заявок на участь у конкурсі немає. Однак на кожну роботу, подану на конкурс, необхідно оформляти окрему заявку і оплачувати реєстраційний внесок.

 

3. Реєстраційний внесок за кожну подану (одну) роботу становить 50 грн.

 

Квитанцію для сплати внеску (для представників друкованих та інтернет-ЗМІ, радіо та ТБ) можна завантажити тут. Квитанція дійсна до 01.01.2011 року.

 

Для рестрації в конкурсі (для представників друкованих та інтернет-ЗМІ) необхідно заповнити заявку  та направити її з копією квитанції про сплату реєстраційного внеску на e_mail: organizator@uapp.org чи по факсу 044-425-57-87 (контактна особа - Оксана Мусієнко, клієнт-сервіс УАВПП).

 

Для рестрації в Конкурсі (для представників радіо та ТБ) необхідно заповнити заявку та направити її з копією квитанції про сплату реєстраційного внеску на e_mail: raya@nam.com.ua: вказати чи по факсу 044-254-55-56 (контактна особа - Оксана Панасевська, приймальня НАМ).

 

Прийом робіт проводиться з 20 жовтня 2010 року по 20 січня 2011 року.

 

Детальніше про процедуру подачі робіт читайте в Положенні про Конкурс.

 

Церемонію нагородження переможців «Честь професії - 2011» та конференцію з питань професійної журналістики, яка передуватиме церемонії нагородження, заплановано на кінець квітня 2011.

 

Генеральний директор УАВПП Олексій Погорелов зазначив, що цього року оргкомітет докладе зусиль, щоб, по-перше, про конкурс знали всі журналісти, хто цікавиться професійними конкурсами, а по-друге, щоб участь у ньому взяли максимум активних журналістів.

 

Виконавчий директор НАМ Катерина Мясникова додала, що з новацій у 2011 році буде новий більш урочистий формат церемонії нагородження, більш широке залучення журналістів до участі у конкурсі.

 

Нагадаємо, що на Конкурс «Честь професії - 2010» було подано більше, ніж 170 робіт в 5 номінаціях.

 

Інформація про переможців та роботи-фіналісти 2010 року - тут.

 

До авторитетного журі, яке оцінювало конкурсні роботи, увійшли 17 професіоналів медіа-ринку.

 

Партнерами першого конкурсу «Честь професії» та конференції з питань професійної журналістики виступили 5 міжнародних компаній - Adobe Systems Україна, «Майкрософт Україна», система компаній «Кока-Кола в Україні», «Емвей Україна», українська бізнес-школа «МІМ-Київ», Фонд розвитку ЗМІ Посольства США в Україні та проект «У-Медіа». Інформаційними партнерами конкурсу виступили 38 всеукраїнських видань та 8 профільних медійних інтернет-сайтів.

 

З питань, пов'язаних з подачею робіт на конкурс, звертайтеся, будь ласка, в оргкомітет:

 

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ):

Оксана Мусиенко

клієнт-сервіс УАИПП

044-425-57-87

organizator@uapp.org

http://www.uapp.org/

 

НАМ (радіо та ТВ матеріали):

Оксана Панасевська

приймальня НАМ

Тел. (044) 254 55 56

raya@nam.com.ua

http://www.nam.org.ua/

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5686
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду