22 травня − нагородження переможців конкурсу «Честь Професії»

18 Травня 2010
1282
18 Травня 2010
17:11

22 травня − нагородження переможців конкурсу «Честь Професії»

1282
22 травня − нагородження переможців конкурсу «Честь Професії»

УАВПП та НАМ  оголосять та нагородять переможців конкурсу професійної журналістської майстерності «Честь Професії»

 

22 травня 2010 року Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) спільно з Незалежною Асоціацією Телерадіомовників (НАМ) в урочистій обстановці оголосять та нагородять переможців конкурсу професійної журналістської майстерності «Честь професії».

 

Церемонія нагородження та конференція з професійної журналістики відбудуться у суботу 22 травня 2010 року з 11.00 до 21.00 у приміщенні конференц-залу МІМ-Київ за адресою: Київ, вул. Шулявська 10\12 В, 5-й поверх.

 

«Честь професії» - це український загальнонаціональний професійний конкурс журналістських робіт, не обмежений типом ЗМІ, де працює журналіст. Фахове журі визначило переможців з точки зору найбільш якісного виконання обов'язку журналіста у кожній із номінацій конкурсу.

 

«Якість контенту в цілому, та якість журналістських матеріалів багато в чому визначає успішність медіа. Як асоціація і некомерційна організація , що працює над розвитком медіа галузі, ми вважаємо виключно важливим встановлення  єдиного стандарту якісної журналістики, популяризації його та плекання його ідеалів.», - Катерина М'ясникова, виконавчий директор, НАМ.

 

Мета конкурсу - виявити та заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості.

 

Конкурс професійної журналістської майстерності «Честь Професії» заснований у 2009 році двома галузевими об'єднаннями - Українською Асоціацією видавців періодичної преси (УАВПП) та Незалежною Асоціацією Телерадіомовників (НАМ).

 

Конкурс проводиться у п'яти номінаціях: «Кращий матеріал із громадянською позицією», «Краща подача резонансного матеріалу», «Краще журналістське розслідування», «Краща подачу складної теми» та «Надія журналістики».

 

 Цього року на конкурс подано 163 роботи. Оцінюватиме їх журі до 20 травня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду