detector.media
29.10.2010 15:52
УАВПП і НАМ оголосили початок прийому робіт на конкурс професійної журналістики «Честь професії – 2011»

Українська асоціація видавців періодичної преси (УАВПП) та Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) за підтримки проекту «У-Медіа» оголошують про початок прийому робіт на конкурс професійної журналістики «Честь професії - 2011».

 

Цілі конкурсу :

- виявити і заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості,

- зробити головний акцент на якість, повагу, визнання в журналістиці.

 

Конкурс проводиться в п'яти номінаціях:

- За кращий матеріал з громадянською позицією

- За кращу подачу резонансного матеріалу

- За краще журналістське розслідування

- За кращу подачу складної теми

- «Надія журналістики».

 

Умови участі:

1. Існує три варіанти висунення номінантів: самостійно журналістами, колективно (роботи на конкурс висуває редакція або видавництво) і від імені третьої особи (хто-небудь - фізична особа - висуває на конкурс який-небудь журналістський матеріал).

 

2. Виставляти свої роботи на конкурс можуть всі, хто професійно займається журналістикою в Україні - без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, Інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання. Кожен з подавачів заявок на участь у конкурсі (журналіст, редакція або третя особа) може подавати роботи одночасно в декілька номінацій - обмежень по кількості заявок на участь у конкурсі немає. Однак на кожну роботу, подану на конкурс, необхідно оформляти окрему заявку і оплачувати реєстраційний внесок.

 

3. Реєстраційний внесок за кожну подану (одну) роботу становить 50 грн.

 

Квитанцію для сплати внеску (для представників друкованих та інтернет-ЗМІ, радіо та ТБ) можна завантажити тут. Квитанція дійсна до 01.01.2011 року.

 

Для рестрації в конкурсі (для представників друкованих та інтернет-ЗМІ) необхідно заповнити заявку  та направити її з копією квитанції про сплату реєстраційного внеску на e_mail: organizator@uapp.org чи по факсу 044-425-57-87 (контактна особа - Оксана Мусієнко, клієнт-сервіс УАВПП).

 

Для рестрації в Конкурсі (для представників радіо та ТБ) необхідно заповнити заявку та направити її з копією квитанції про сплату реєстраційного внеску на e_mail: raya@nam.com.ua: вказати чи по факсу 044-254-55-56 (контактна особа - Оксана Панасевська, приймальня НАМ).

 

Прийом робіт проводиться з 20 жовтня 2010 року по 20 січня 2011 року.

 

Детальніше про процедуру подачі робіт читайте в Положенні про Конкурс.

 

Церемонію нагородження переможців «Честь професії - 2011» та конференцію з питань професійної журналістики, яка передуватиме церемонії нагородження, заплановано на кінець квітня 2011.

 

Генеральний директор УАВПП Олексій Погорелов зазначив, що цього року оргкомітет докладе зусиль, щоб, по-перше, про конкурс знали всі журналісти, хто цікавиться професійними конкурсами, а по-друге, щоб участь у ньому взяли максимум активних журналістів.

 

Виконавчий директор НАМ Катерина Мясникова додала, що з новацій у 2011 році буде новий більш урочистий формат церемонії нагородження, більш широке залучення журналістів до участі у конкурсі.

 

Нагадаємо, що на Конкурс «Честь професії - 2010» було подано більше, ніж 170 робіт в 5 номінаціях.

 

Інформація про переможців та роботи-фіналісти 2010 року - тут.

 

До авторитетного журі, яке оцінювало конкурсні роботи, увійшли 17 професіоналів медіа-ринку.

 

Партнерами першого конкурсу «Честь професії» та конференції з питань професійної журналістики виступили 5 міжнародних компаній - Adobe Systems Україна, «Майкрософт Україна», система компаній «Кока-Кола в Україні», «Емвей Україна», українська бізнес-школа «МІМ-Київ», Фонд розвитку ЗМІ Посольства США в Україні та проект «У-Медіа». Інформаційними партнерами конкурсу виступили 38 всеукраїнських видань та 8 профільних медійних інтернет-сайтів.

 

З питань, пов'язаних з подачею робіт на конкурс, звертайтеся, будь ласка, в оргкомітет:

 

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ):

Оксана Мусиенко

клієнт-сервіс УАИПП

044-425-57-87

organizator@uapp.org

http://www.uapp.org/

 

НАМ (радіо та ТВ матеріали):

Оксана Панасевська

приймальня НАМ

Тел. (044) 254 55 56

raya@nam.com.ua

http://www.nam.org.ua/

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY