Мостовий, Лигачова, Куляс, Куликов увійшли до журі конкурсу «Честь професії»

29 Березня 2010
7190
29 Березня 2010
12:33

Мостовий, Лигачова, Куляс, Куликов увійшли до журі конкурсу «Честь професії»

7190
Мостовий, Лигачова, Куляс, Куликов увійшли до журі конкурсу «Честь професії»

Оргкомітет конкурсу професійної журналістики «Честь професії» сформував склад журі. До нього увійшли 17 експертів:

 

1. Ірина Войнаровська - генеральний директор газети «Комсомольская правда в Украине»;

2. Євген Глібовицький - керуючий партнер компанії зі стратегічних комунікацій та комунікацій змін Pro.mova, викладач Києво-Могилянської бізнес-школи, член правління асоціації фахівців з громадських зв'язків UAPR, експерт ОБСЄ з комунікацій в Україні, Молдові, країнах Кавказу та Центральної Азії;

3. Руслан Дейниченко - виконавчий директор програми «Журналістика цифрового майбутнього» Могилянської школи журналістики;

4. Дмитро Добродомов - відповідальний  редактор газети «Інформатор» (Львів);

5. Світлана Дорош - шеф-кореспондент Української служби Бі-бі-сі;

6. Володимир Дупак - виконавчий директор - головний редактор ЗАТ «Индустриальное Запорожье»;

7. Валерій Іванов - президент Академії української преси, професор, доктор філологічних наук, завідувач кафедри реклами та паблік рилейшенз КНУ ім. Т. Шевченка;

8. Наталія Кожем'якіна - президент медіакомпанії «Інформальянс»;

9. Надія Колесникова - старший викладач факультету журналістики Запорізького національного університету, головний редактор програми «Курс інтер'єру» (production studio Course of Interior);

10. Андрій Куликов - ведучий програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV;

11. Ігор Куляс - тренер-консультант з телевізійного виробництва МГО «Інтерньюз Україна»;

12. Наталія Лигачова - шеф-редактор проектів «Детектор медіа»;

13. Ігор Лубченко - голова Національної спілки журналістів України;

14. Володимир Мостовий - шеф-редактор видання «Дзеркало тижня»;

15. Сергій Тримбач - кіножурналіст, голова Національної спілки кінематографістів України;

16. Артем Шевченко - ведучий програми журналістських розслідувань «Знак оклику» на телеканалі ТВі;  

17. Євгеній Якунов - заступник головного редактора газети «Киевские ведомости».

 

Формування складу журі тривало протягом двох місяців. Спершу був визначений загальний перелік з 202 експертів методом «снігової кулі» (коли експерти рекомендують експертів). Шляхом підрахунку кількості голосів, відданих за кожного з експертів, був сформований попередній склад журі з 21 експерта. Після виключення осіб, які мають «конфлікт інтересів» та тих, хто з різних причин не зможе брати активну участь в оцінюванні, сформувався остаточний склад журі із 17 осіб.

 

Члени журі оцінюватимуть конкурсні роботи з 1 квітня до 20 травня. Вони сформують шорт-листи, до яких будуть включені по 5 найбільш професійних робіт у кожній з номінацій. Переможці (по одному в кожній номінації) будуть оголошені на офіційній церемонії нагородження 21 травня.

 

Станом на 25 березня на конкурс подано 114 робіт в 5 номінаціях. Прийом робіт на конкурс триває до 31 березня. Детальніше про конкурс - на його сайті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7190
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ага
5140 дн. тому
Владимир Дупак, главный редактор газеты "Индустриальное Запорожье". Вот уж где нет конфликта интересов. Газета принадлежит заводу "Запорожсталь" и вовсю пиарит его ставленника, ныне мэра Запорожья Евгения Карташова. Вот уж Владимир Дупак таки знает, что такое объективность, а уж тем более честь. Как всегда, уже состав жюри показал, что у журналистов в плане чести проблемы...
Агасфер
5141 дн. тому
C честью определились. Действительно, гонору украинским журналистам не занимать. А как с другими составляющими знаменитой триады - Ум и Совесть?
Якун-Заде
5141 дн. тому
Господа хорошие, покажите свою ЧЕСТЬ, не стесняйтесь, народ порнуху смотрит, ко всякому привык.
Казачка Мамай удивлена
5141 дн. тому
мдя.. как-то... ы...неувязочка вышла...
123
5141 дн. тому
???Ірина Войнаровська - генеральний директор газети «Комсомольская правда в Украине»;Надія Колесникова - старший викладач факультету журналістики Запорізького національного університету, головний редактор програми «Курс інтер'єру» (production studio Course of Interior)???
Недоумение
5141 дн. тому
А как же Добродомов может быть членом жюри, если его работы представлены на конкурсе?????????????????? Вот уж точно, исключили конфликт интересов!:))) Все. как всегда.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду