Конкурс «Честь професії» підтримали 5 спонсорів

27 Квітня 2010
11456
27 Квітня 2010
16:20

Конкурс «Честь професії» підтримали 5 спонсорів

11456
Конкурс «Честь професії» підтримали 5 спонсорів

Підтримку Конкурсу професійної журналістики «Честь професії» надали 5 компаній: «Adobe Systems Україна», «Майкрософт Україна», система компаній «Кока-Кола» в Україні, «Емвей Україна», а також бізнес-школа МІМ-Київ. Про це йдеться у прес-релізі оргкомітету конкурсу.

 

За цією інформацією, надану допомогу спрямовано на наповнення Призового Фонду конкурсу та на організацію Конференції з сучасних проблем та викликів професійної журналістики. І нагородження, і конференція відбудуться 22 травня 2010 року.

 

«У нас ( В Україні - ТК) немало висококваліфікованих журналістів, які не лише фахово висвітлюють актуальну проблематику, а й дотримуються високих етичних принципів. Хотілося б, щоб такі люди і їхня праця отримали належне визнання і стали орієнтирами для всієї галузі», - коментує директор з корпоративних комунікацій компанії «Майкрософт Україна» Ярина Ключковська.

 

Конкурс професійної журналістської майстерності «Честь Професії» заснований у 2009 році двома галузевими об'єднаннями - Українською Асоціацією видавців періодичної преси (УАВПП) та Незалежною асоціацією телерадіоМовників (НАМ). Мета конкурсу - виявити та заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості. Конкурс проводиться у п'яти номінаціях: «Кращий матеріал із громадянською позицією», «Краща подача резонансного матеріалу», «Краще журналістське розслідування», «Краща подачу складної теми» та «Надія журналістики».

 

Цього року на конкурс подано 163 роботи. Оцінюватиме їх журі до 20 травня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11456
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду