MediaNext проводить конкурс відбору учасників на ІІ модуль навчання з нових медіа

8 Вересня 2009
3025
8 Вересня 2009
14:53

MediaNext проводить конкурс відбору учасників на ІІ модуль навчання з нових медіа

3025
MediaNext проводить конкурс відбору учасників на ІІ модуль навчання з нових медіа

 

Проект MediaNext оголошує вересневий відбір учасників на ІІ модуль навчання з нових медіа в Києві (26-27.09), Львові (29-30.09) і Донецьку (3-4.10).

 

ІІ модуль навчання - це дводенна сесія навчання під назвою «Курс з комунікації в нових медіа. Як привабити нові аудиторії».

 

Пропонований навчальний курс розрахований на журналістів, редакторів, вмотивованих медіа-активістів щонайменше з базовим знанням блогосфери, соціальних мереж, твіттера і їх застосування. Модуль допоможе навчитися, як розширити аудиторію в онлайн-просторі, чим є ретранслятори сервісів, які інструменти використовувати, аби привабити нову аудиторію.

 

Запрошуються професійні журналісти і медіа-активісти, які працюють в Інтернеті (незалежно чи брали участь в І модулі). Кількість учасників - до 15 на один модуль.

 

Вересневі три сесії ІІ модулю відбудуться:

 

Київ - 26-27 вересня (субота неділя)

Львів - 29-30 вересня (вівторок, середа)

Донецьк - 3-4 жовтня (субота неділя)

 

УВАГА! Незначна кількість учасників з інших областей можуть брати участь в конкурсі за умов самостійного забезпечення проїзду до місця проведення і проживання.

 

Умови: Учасники відбираються на конкурсній основі. Участь - безплатна. Обов'язковою умовою участі в конкурсі є заповнення анкети апліканта, а також реєстрація на момент навчання у сервісах Twitter та в LiveJournal

 

Останній термін подачі на конкурс: 18.00, неділя, 20 вересня 2009

 

Заповнені анкети мають бути надіслати на електронну скриньку: medianext_ua@ukr.net

 

Контактні особи:

Віталій Мороз, координатор програм з нових медіа, 8044 458 44 40 vmoroz@internews.ua

Ольга Сушицька, координатор проектів, 8044 458 44 40 osushytska@internews.ua

 

Довідка: MediaNext (офіційна назва проекту - Розвиток Нових медіа в Україні) є спільним українсько-голландським проектом від МГО «Інтерньюз-Україна» і European Journalism Center за фінансування програми МАТРА на кошти МЗС Королівства Нідерланди. Проект ставить за мету ініціювати трансформацію українських медіа в бік їх подальшої відкритості до нових технологій і сприяти ширшому впровадженню інструментів нових медіа в повсякденній роботі журналістів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3025
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду