До 19 серпня «MediaNext» проводить відбір учасників на II модуль навчання з нових медіа

16 Серпня 2009
13442
16 Серпня 2009
21:43

До 19 серпня «MediaNext» проводить відбір учасників на II модуль навчання з нових медіа

13442
До 19 серпня «MediaNext» проводить відбір учасників на II модуль навчання з нових медіа

Проект MediaNext проводить відбір учасників на ІІ модуль навчання з нових медіа в Києві (29-30.08), Одесі (2-3.09) і Харкові (5-6.09).

 

ІІ модуль навчання - це дводенна сесія навчання під назвою «Курс з комунікації в нових медіа. Як привабити нові аудиторії».

 

 

Чому навчатимемося? Пропонований навчальний курс розрахований на журналістів, редакторів, вмотивованих медіа-активістів з вищим від початкового рівня знання нових медіа. Модуль допоможе дізнатися й навчитися, як розширити аудиторію в он-лайн просторі, які вимоги до контенту і його дизайну в блогах і соціальних мережах, які інструменти використовувати, щоб привабити більше аудиторії.

 

Хто може подаватися? До конкурсу запрошуються професійні журналісти і медіа-активісти, які планують працювати в інтернеті (незалежно чи брали участь в І модулі). Кількість учасників - до 15 на один модуль.

 

Перші три сесії навчання ІІ модулю відбудуться:

29-30 серпня - Київ

2-3 вересня - Одеса

5-6 вересня - Харків

 

У Львові, Донецьку і знову Києві навчання відбудеться в ІІ половині вересня, про що буде оголошено додатково.

 

Увага! Незначна кількість учасників з інших областей можуть брати участь в конкурсі за умов самостійного забезпечення проїзду до місця проведення і проживання.

 

Тренерами виступатимуть провідні експерти з нових медіа з практичним досвідом роботи у даній сфері.

 

Умови: Учасники відбираються на конкурсній основі. Участь - безоплатна. Обов'язковою умовою участі в конкурсі є заповнення анкети апліканта (тут), а також реєстрація на момент навчання у сервісі Twitter та в соціальній мережі Facebook

 

Останній термін подачі на конкурс: 13.00, 19 серпня, середа,

 

Заповнені анкети мають бути надіслати на електронну скриньку: medianext_ua@ukr.net

 

Контактні особи:

Віталій Мороз, координатор програм з нових медіа, 8044 458 44 40 vmoroz (at) internews.ua

Ольга Сушицька, координатор проектів, 8044 458 44 40 osushytska (at) internews.ua

Як відбулися перший модуль навчання MediaNext, можна переглянути на нашому блозі: - http://medianext-ua.livejournal.com/ , на сайті: www.internews.ua

 

 

Довідка:  MediaNext (офіційна назва проекту - Розвиток Нових медіа в Україні) є спільним українсько-голландським проектом від МГО «Інтерньюз-Україна» і European Journalism Center за фінансування програми МАТРА на кошти МЗС Королівства Нідерланди. Проект ставить за мету ініціювати трансформацію українських медіа в бік їх подальшої відкритості до нових технологій і сприяти ширшому впровадженню інструментів нових медіа в повсякденній роботі журналістів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13442
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду