Cтартує конкурс відбору учасників першого модулю навчання з нових медіа MediaNext

21 Травня 2009
743
21 Травня 2009
14:10

Cтартує конкурс відбору учасників першого модулю навчання з нових медіа MediaNext

743
Cтартує конкурс відбору учасників першого модулю навчання з нових медіа MediaNext

МеdiaNext, голландсько-український проект з розвитку нових медіа в Україні від Інтерньюз-Україна і European Journalism Center, оголошує конкурс відбору учасників на перший модуль навчання.

 

Перший модуль навчання - це базовий дводенний курс під назвою «АВС з нових медіа:  нові можливості в роботі журналістів і медіа-активістів»

 

Мета першого модулю навчання - розширити уявлення практичного застосування нових медіа в журналістиці, громадській діяльності, активізму,  зрозуміти принципи і «закони» функціонування блогосфери,  навчитися  оперувати базовими інструментами нових медіа.

 

Учасники і географія: До конкурсу запрошуються дві категорії учасників: 1) професійні журналісти і редактори, 2) громадянські журналісти, блогери-початківці, медіа-активісти, лідери громадських організацій.

 

Перший модуль навчання відбудеться:

13-14 червня, Київ

16-17 червня, Львів

20-21 червня, Донецьк

Базовий модуль навчання включає в себе дводенний курс навчання. Цілі базового курсу:

.

1) надати учасникам уявлення щодо «ідеології» нових медіа в ХХІ столітті;

2) надати учасникам уявлення щодо вже існуючого застосування нових медіа в Україні і світі, показати можливості і застереження щодо технологій;

3) навчити базовим інструментам, зокрема: як ефективно використовувати блоги, мультимедіа, теги, гіперлінки, базові сервіси нових медіа (LiveJournal, Twitter, Facebook);

4) навчити перших кроків позиціонування себе в блогах і соціальних мережах, пошук інформації;

5) дати можливість учасникам вже під час першого модулю виконувати практичні завдання із застосування інструментів нових медіа.

 

 

Тренерами виступатимуть українські і американські професіонали в сфері нових медіа,  перш за все з практичним досвідом в новітніх технологіях. Американський тренер є випускником Колумбійського університету (Нью-Йорк), українські -  організатори перших Блогкемпів, спеціалісти з впровадження новітніх технологій в журналістиці і  в сфері бізнесу.

 

Участь відібраних учасників безкоштовна. Обов'язковою умовою участі у конкурсі є заповнення анкети апліканта (додаток 1)

 

Останній термін подачі на конкурс: 17.00, середа, 3 червня 2009

 

Заповнені анкети мають бути надіслати на електронну скриньку: medianext_ua@ukr.net

Якщо у Вас немає можливості надіслати по е-mail, телефонуйте до нас в офіс (8044) 458 44 40 аби запитати про зручний для Вас спосіб надіслання.

 

Контактні особи:

Віталій Мороз, координатор програм з нових медіа, vmoroz@internews.ua

Ольга Сушицька, координатор проектів,  osushytska@internews.ua

 

Детальніше ознайомитися з конкурсом можна на нашому блозі: http://medianext-ua.livejournal.com/, на сайті: www.internews.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
743
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду