2 квітня - концерт-презентація нового альбому Василя Васильціва «Дуже близько»

30 Березня 2009
14756
30 Березня 2009
11:57

2 квітня - концерт-презентація нового альбому Василя Васильціва «Дуже близько»

14756
2 квітня - концерт-презентація нового альбому Василя Васильціва «Дуже близько»

2 квітня о 22.00 арт-клуб «44» (Київ, вул. Хрещатик, 44) запрошує на концерт-презентацію нового альбому Василя Васильціва «Дуже близько».

 

Перед концертом, о 21.00, відбудеться прес-конференція, під час якої буде презентовано збірку пісенних текстів Васля Васильціва «Я розвертаю тебе» (Л.: Тріада плюс, 2009) та відеокліп на пісню «Дуже близько».

 

Ведучий прес-конференції - Михайло Бриних.

 

Кожен із нас перебуває дуже близько до своєї мети, хоча шлях до неї часто лежить через сумніви і вагання, - така авторська концепція диску Василя Васильціва «Дуже близько».

 

Цей реліз є другим офіційним CD-альбомом музиканта. Саунд-продюсером проекту виступив Микола Сало (MS`Rec Studio). Видавець альбому - ZMS-Records.

 

До книжки «Я розвертаю тебе», яка щойно з'явилася у видавництві «Тріада Плюс», увійшли тексти 69 пісень. У передмові автор оповідає деякі історії, що спричинилися до появи тих чи тих ідей, втілених у пісенній формі. Слова пісень у збірці подаються з акордами у стандартній та розробленій автором системі позначення.

 

Сценарій кліпу «Дуже близько» був написаний Василем Васильцівим, а режисером виступив молодий київський кліпмейкер Вадим Левчук.

 

На концерті Василь Васильців виконає свої пісні сольно та з групою acloneofmyown (м. Рівне).

 

Поет, композитор, музикант Василь Васильків народився 26 червня 1987 року у м. Львові.

Заняття музикою розпочав з 6-ти років у капеллі духовного співу Sol anime.

 

У 2003 році закінчив музичну школу №2 м. Львова, клас класичної гітари.

 

У 2007 році отримав диплом Львівського державного музичного училища ім. С. Людкевича (відділ «Музичне мистецтво естради») як артист та керівник оркестру.

 

Як музикант брав участь у конкурсах гітаристів, виступав із колективами музичної школи в Україні, Польщі, Угорщині, Бельгії.

 

Автор понад 180 пісень (13 альбомів) і композицій, написаних у різних музичних жанрах.

 

Видав збірки пісень «Про головне», «Де шукати щастя» та «Вогонь Землі». У  березні 2009 року вийшла збірка пісень «Я розвертаю тебе».

 

У 2006 році на лейблі Esthetic Music  вийшов перший ліцензійний диск «Голденхітс». У цьому ж році, за сприяння журналу «Афіша», сингл «Фанати» був включений у СD-збірник «Інді-групи».

 

У березні цього ж року виходить диск-збірка рок-груп «Євшан-зілля», до якої увійшла пісня «Я пливу». У 2009 році вийшов 2-й студійний альбом «Дуже близько» та відеокліп «Зірка».

 

26 березня 2009 року завершено пост-продакшн другого відеокліпу «Дуже близько».

 

Творчість та концертна діяльність автора висвітлювалась у  різноманітних засобах масової інформації та через інтернет-портали.

 

Акредитація:  8 (067) 235-06-32, estheticmusic@gmail.com

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14756
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Snark
5506 дн. тому
Цікаво, почім нині диплом Львівського державного музичного училища ім. С. Людкевича (відділ «Музичне мистецтво естради») для "артиста та керівника оркестру". Просто є треш-арт, а є хр3нзна шо. Так от тут ІМХО другий варіант.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду